• 05 okt 2022
Meld je aan bij Driver’s Seat 22/23
Drivers's Seat 21/22. Foto: Anne Jannes

Meld je aan bij Driver’s Seat 22/23

  • 05 okt 2022
Creatief, eigenzinnig en onwijs nieuwsgierig naar de wereld van kunst en cultuur: dat zijn de leden van Driver's Seat. Leden krijgen niet alleen een kijkje achter de schermen bij SCHUNCK museum, ze gaan vooral zelf aan de slag.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Driver's Seat

Driver’s Seat is dé jongerengroep van SCHUNCK. Deze nieuwsgierige, eigenwijze kunst- en cultuurpioniers maken samen exposities, doen inspiratie op tijdens excursies, bedenken en organiseren culturele activiteiten en geven gevraagd en ongevraagd advies aan SCHUNCK.

De leden van Driver’s Seat hebben écht een plek aan tafel én ontdekken via SCHUNCK de wereld van kunst en cultuur in de regio.

Wanneer?

De jongeren van Driver's Seat komen om de twee weken op woensdagavond bij elkaar van 18:00 tot 20:00 uur bij SCHUNCK. We starten elk jaar na de herfstvakantie met een nieuwe groep en werken de rest van het schooljaar samen.

Eigenwijs en creatief?
en ben je tussen de 16 en 23 jaar?

Dan zoeken we jou… voor de volgende editie van Driver’s Seat. Lijkt het jou te gek om je een jaar lang bezig te houden met hedendaagse kunst? Dan is die ene Driver’s Seat misschien van jou. 
Je hoeft niet veel van kunst te weten, maar je moet het wel leuk vinden! 

Het afgelopen jaar was door verschillende lockdowns anders dan anders, maar dat hield de Driver's Seat club niet tegen. Zo presenteerden ze met gepaste trots hun eigen tentoonstelling die vanaf 1 mei te zien was. Ook gaven ze hun eigen draai aan de Keith Haring tentoonstelling. Maar ze doen nog veel meer. Volg Driver's Seat op Instagram om alle activiteiten in de gaten te houden.

Claim jouw stoel

Klinkt dit interessant?
Ken of ben je iemand die een plek bij Driver’s Seat móet innemen? 
Stuur dan vóór 28 oktober* een mail naar Simoon Hanssen, via simoon.hanssen@schunck.nl, en wie weet maak jij kans op die last minute spot.

*aanmeldingen na 28 oktober 2022 worden automatisch bewaard voor het seizoen 23/24

Op 2 november gaan we van start!

(nog niet overtuigd? Laat Shilo, Vera, Ward en Noha je dan vertellen waarom je echt moet meedoen.. ⤵️)

Meedoen met Driver’s Seat is gratis.
De ervaring is onbetaalbaar én onvergetelijk!

Top