• 05 okt 2022
Driver’s Seat zoekt leden
Drivers's Seat 21/22. Foto: Anne Jannes

Driver’s Seat zoekt leden

  • 05 okt 2022
Driver's Seat is de jongerenclub van SCHUNCK. Als lid van Driver's Seat krijg je een kijkje achter de schermen bij SCHUNCK, maar ga je ook vooral zélf aan de slag met kunst en alles wat daarbij komt kijken.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Ben je creatief, eigenzinnig en nieuwsgierig naar de wereld van kunst en cultuur? Dan ben jij misschien het nieuwe lid van Driver's Seat. Je kunt je nu aanmelden voor het nieuwe seizoen dat op 2 november van start gaat.

Wat doet Driver's Seat?

Driver’s Seat is dé jongerengroep van SCHUNCK. De jonge club kunst- en cultuurpioniers maakt samen exposities, doet inspiratie op tijdens excursies, bedenkt en organiseert culturele activiteiten en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan SCHUNCK. Als lid van Driver’s Seat heb je écht een plek aan tafel en ontdek je via SCHUNCK de wereld van kunst en cultuur in de regio.

hoe dan?

De jongeren van Driver's Seat komen om de twee weken op woensdagavond bij SCHUNCK bij elkaar van 18:00 tot 20:00 uur. We starten elk jaar na de herfstvakantie - dit jaar op 2 november - met een nieuwe groep en werken de rest van het schooljaar samen.

Het afgelopen jaar was door verschillende lockdowns anders dan anders, maar dat hield de Driver's Seat club niet tegen. Zo presenteerden ze met gepaste trots hun eigen tentoonstelling die vanaf 1 mei te zien was. Ook gaven ze hun eigen draai aan de Keith Haring tentoonstelling. Maar ze doen nog veel meer. Volg Driver's Seat op Instagram om alle activiteiten in de gaten te houden.

Eigenwijs en creatief?

...en ben je tussen de 16 en 23 jaar? Dan zoeken we jou voor de volgende editie van Driver’s Seat. Lijkt het jou te gek om je een jaar lang bezig te houden met hedendaagse kunst? Dan is die ene Driver’s Seat misschien van jou. Je hoeft niet veel van kunst te weten, maar je moet het wel leuk vinden!

Klinkt dit interessant? Stuur dan vóór 14 oktober een mail naar Simoon Hanssen, via simoon.hanssen@schunck.nl. Hou op 20 of 21 oktober een gaatje in je agenda vrij om eventueel kennis te komen maken.

Op 2 november gaan we van start!

(nog niet overtuigd? Laat Shilo, Vera, Ward en Noha je dan vertellen waarom je echt moet meedoen.. ⤵️)

Meedoen met Driver’s Seat is gratis.
De ervaring is onbetaalbaar én onvergetelijk!

Top