Praktische informatie

Praktische informatie

Wat kun je verwachten van jouw vergadering of bijeenkomst bij het Glaspaleis?

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Wij vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt bij SCHUNCK zodra je het gebouw binnenloopt. Een aantal praktische zaken maken jouw bezoek aan het Glaspaleis nog plezieriger.

Beschikbare voorzieningen

Overal in het gebouw kun je gebruik maken van een goede Wifi-verbinding die gratis toegankelijk is. Alle ruimtes en zalen zijn voorzien van up to date voorzieningen, zoals beamers en interactieve schermen. Zoals je mag verwachten in het Glaspaleis hebben alle ruimtes grote ramen die veel daglicht binnenlaten.

Bereikbaarheid

Het Glaspaleis ligt in het centrum van Heerlen, maar is prima te bereiken. Of je nu met de auto komt of met het openbaar vervoer. Op 500 meter afstand is het bus- en treinstation. Ook vind je in het centrum twee parkeergarages op enkele honderden meters vanaf SCHUNCK. Bij een vergaderboeking bij SCHUNCK kun je, op aanvraag, in parkeergarage de Putgraaf met korting parkeren. 

Goed verzorgde catering

Wil je gebruik maken van onze cateringservice? Perfect verzorgde selfservice arrangementen met broodjes, vlaai, koffie, thee en fris worden verzorgd door ons gepassioneerde team. Voor uitgebreidere catering werken we samen met Brasserie Mijn Streek, gevestigd op de vijfde etage van het Glaspaleis. Ook kan naar wens een externe cateraar worden ingeschakeld. Onze accountmanager informeert je graag over de mogelijkheden.

Wil je jouw verblijf in het Glaspaleis nog leuker maken?

Vraag dan naar onze activiteiten. Eindig je presentatie eens met een workshop djembé of een jamsessie in de muziekschool. Kom in beweging na een vergadering of bijeenkomst tijdens een workshop dans of neem deel aan één van onze rondleidingen door het museum, het Glaspaleis of de stad.

Vragen of direct reserveren?

Voor meer informatie neem je contact op met onze sales afdeling. Het maakt niet uit welke ideeën je hebt. Neem contact op voor vrijblijvend advies, een offerte of een afspraak op locatie. Wij bekijken en bespreken samen met jou de mogelijkheden om onze faciliteiten zo goed mogelijk af te stemmen op jouw wensen. Neem contact op via sales@schunck.nl

Top