Vergaderen en events bij SCHUNCK

Vergaderen en events bij SCHUNCK

Waarom is SCHUNCK Glaspaleis zo’n bijzonder en indrukwekkend gebouw? Wat maakt dit de perfecte locatie voor een feest, event, presentatie of vergadering? We vertellen je graag het bijzondere verhaal van het SCHUNCK Glaspaleis.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Van vooruitstreven modehuis naar multidisciplinair cultureel instituut

In het spraakmakende Glaspaleis bezocht je vroeger het Schunck modehuis. Een vernieuwend bedrijf dat in tijden van crisis (1933) werd opgestart door Peter Schunck. Het was zijn wens om de uitstraling van het gebouw te laten aansluiten bij de vooruitstrevende bedrijfsvoering, daarom werd de hulp van architect Frits Peutz ingeschakeld.

Tegenwoordig is SCHUNCK geen modehuis meer, maar een multidisciplinair cultureel instituut dat de naam van de familie Schunck in ere houdt. SCHUNCK bestaat  uit een bibliotheek, muziek- en dansschool en museum met daarin vervlochten een team cultuureducatie. Deze combinatie van disciplines zorgt voor een brede programmering aan activiteiten voor de inwoners van Heerlen en daarbuiten. Neem vooral een kijkje in onze agenda en wees van harte welkom!

Het Glaspaleis staat inmiddels op de lijst van 1.000 belangrijkste gebouwen van de 20e eeuw van de International Union of Architects.

Kortom SCHUNCK anno nu is een plek in hartje Heerlen waar iedereen welkom is. Jong en oud, iedereen die houdt van lezen, muziek, kunst, lekker eten óf op zoek is naar een inspirerende en bruisende locatie voor een feest of vergadering.

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Neem contact op voor vrijblijvend advies, een offerte of voor een afspraak op locatie. Onze sales afdeling bespreekt samen met jou de mogelijkheden om onze faciliteiten zo goed mogelijk af te stemmen op jouw wensen. Neem contact op via sales@schunck.nl

Top