Arrangementen en rondleidingen
Bezoek van Hare Majesteit de Koningin Máxima tijdens de tentoonstelling 'Basquiat: The Artist and his New York scene' in SCHUNCK Glaspaleis (januari 2019). Fotografie: Harry Heuts

Arrangementen en rondleidingen

Combineer jouw bijeenkomst eens met een arrangement of rondleiding.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren


Er zijn diverse arrangementen en rondleidingen beschikbaar om je event of vergadering uniek te beginnen of af te sluiten. Onderstaand vind je een kort overzicht. Wil je inhoudelijk meer weten over de rondleidingen, of wil je zelf combinaties maken?
Neem dan contact op met Josephina Beuten via josephina.beuten@schunck.nl.

Museumrondleiding

Veelzijdig en interessant. De wisselende tentoonstellingen in SCHUNCK laten werk zien van nationale en internationale kunstenaars. 
Het is mogelijk een aangepaste rondleiding te volgen in het teken van de lopende tentoonstelling, voor iedere leeftijdsgroep en op ieder niveau. Klik hier voor meer informatie en kosten.

Gebouwrondleiding Glaspaleis

Het Glaspaleis vertelt het verhaal van de regio: de groei van Heerlen, de rijkdom van de mijnen, de modernistische gebouwen die verrezen in de stad, het leven van de mensen die bij Schunck kwamen winkelen, maar ook de sluiting van de mijnen en de ondergang van Heerlen. Met de renovatie van het Glaspaleis en met de opening van het nieuwe SCHUNCK sloot Heerlen een donkere periode af en kreeg de stad een nieuw gezicht. Klik hier voor meer informatie en kosten.

Architectonische gebouwrondleiding Glaspaleis

Waarom het Glaspaleis een beschermd monument is en wat de restauratie van het gebouw heeft betekend, zijn vragen die ruimschoots aan bod komen tijdens de rondleiding ‘De architectuur van het Glaspaleis’. Klik hier voor meer informatie en kosten.

Top