Sponsoring
Opening van de expositie 'Basquiat: The Artist and his New York scene' in SCHUNCK Glaspaleis door Hare Majesteit Koningin Máxima (31 januari 2019). Fotografie: Harry Heuts

Sponsoring

SCHUNCK staat midden in de Heerlense gemeenschap en nog breder, de regio Parkstad. Deze regio verdient het om geïnspireerd te worden met nieuwe perspectieven en heeft alles in huis om Limburg, Nederland, de wereld te raken. SCHUNCK staat ervoor om dit te realiseren. Door jouw bedrijfsnaam aan SCHUNCK te verbinden investeer je in talentontwikkeling en het verbeteren van de regio.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

SCHUNCK biedt diverse opties voor sponsoring. Het brede karakter van SCHUNCK - een bibliotheek, muziek-en dansschool en museum - maakt dat SCHUNCK op een breed vlak acteert. Zowel wat betreft de programmering als de diverse doelgroepen die SCHUNCK ontvangt. Maar altijd met oog voor het verleggen van grenzen, want wie wil groeien verlegt grenzen. Op ieders manier, of het nu betekent dat een bezoeker leert schrijven, lezen, dansen of een nieuwe invalshoek ontwikkelt door een tentoonstelling of lezing, het kan allemaal bij SCHUNCK.

rockmusical Eve SCHUNCK.jpg

Sponsoring betekent altijd een samenwerking waar beide partijen van profiteren. Hierbinnen zijn veel mogelijkheden, van incidentele sponsoring tijdens grote activiteiten zoals de tentoonstelling 'Basquiat: the artist and his New York Scene' en Rockmusical Eve, tot structurele sponsoring. Uiteraard zorgt SCHUNCK voor passende tegenprestaties. Wij kunnen bijvoorbeeld je bedrijfsnaam opnemen in onze communicatiemiddelen of bijzondere ontvangsten in het SCHUNCK Glaspaleis organiseren voor jouw netwerk.

Draagt jouw bedrijf cultuur een warm hart toe? Wij gaan graag met je in gesprek over de vorm van cultuursponsoring die het beste past. Je kunt ons bereiken via info@schunck.nl of 045 - 577 22 00.

Culturele ANBI

SCHUNCK is door de Belastingdienst aangemerkt is als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit levert voor zowel particulieren als bedrijven een fiscaal voordeel op met betrekking tot schenken. SCHUNCK is namelijk vrijgesteld van schenkings- en successierechten, waardoor je schenking dus geheel ten goede komt aan de cultuur.

Top