Partners
Bezoeker bij Vera Gulikers - If then is now in SCHUNCK Glaspaleis (2020). Fotografie: Dani Silvia.

Partners

Talentontwikkeling, sociaal-maatschappelijke thema's en educatie zijn het fundament van de activiteiten van SCHUNCK. Parkstad is een regio vol talent, kansen en uitdagingen die aandacht en energie vragen. SCHUNCK werkt samen met diverse subsidiënten en sponsors uit het bedrijfsleven om alle ambities te realiseren.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Subsidiënten

SCHUNCK ontvangt diverse project gerelateerde subsidies van fondsen:

Gemeente Heerlen / Provincie Limburg / Stimuleringsfonds voor de Creatieve industrie / VSB Fonds / Fonds voor Cultuurparticipatie / Huis voor de Kunsten Limburg / M2015 / Mondriaanfonds / Nederlands Letterenfonds / Prins Bernard Cultuurfonds / Fonds21 / Stichting DOEN / Koninklijke Bibliotheek / Koninklijke Boudewijn Stichting / PBC / Rotary Club Land van Rode.

Sponsoring

SCHUNCK staat midden in de Heerlense gemeenschap en nog breder, de regio Parkstad. Deze regio verdient het om geïnspireerd te worden door nieuwe perspectieven en heeft alles in huis om Limburg, Nederland, de wereld te raken. SCHUNCK staat ervoor om dit te realiseren. Door uw bedrijfsnaam aan SCHUNCK te verbinden investeert ook u in talentontwikkeling en het verbeteren van de regio.

SCHUNCK biedt diverse opties voor cultuursponsoring. Sponsoring betekent hierbij altijd een samenwerking waar beide partijen van profiteren. Wij gaan graag met u in gesprek over de vorm van cultuursponsoring die u het beste past. SCHUNCK zorgt voor passende tegenprestaties. Wij kunnen uw bedrijfsnaam opnemen in onze communicatiemiddelen of bijzondere ontvangsten in het SCHUNCK Glaspaleis organiseren voor uw netwerk. Lees meer > 

Culturele ANBI

SCHUNCK is per 1 januari 2016 een stichting die door de Belastingdienst aangemerkt is als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit levert voor zowel particulieren als bedrijven een fiscaal voordeel op met betrekking tot schenken. SCHUNCK is namelijk vrijgesteld van schenkings- en successierechten, waardoor uw schenking dus geheel ten goede komt aan de cultuur. Lees meer > 

Samenwerkingspartners

VERY CONTEMPORARY
SCHUNCK is lid van het VERY CONTEMPORARY netwerk. Een netwerk van veertien hedendaagse kunst instituten in de Maas-Rijn Euregio. Samen hebben wij als doel om de bewustwording te vergroten van wat de regio in termen van visuele kunst te bieden heeft.

Partners van VERY CONTEMPORARY
Bonnefantenmuseum Maastricht / Bureau Europa Maastricht / Ciap Hasselt / De Domijnen Sittard / Espace 251 Nord Liege / ikob Eupen / La Châtaigneraie Flémalle / Leopold-Hoeschmuseum Düren / Ludwig Forum Aachen / Marres Maastricht / NAK Aachen / Van Eyck / SCHUNCK Glaspaleis Heerlen / Z33 Hasselt.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden tot samenwerking neem dan contact op met SCHUNCK afdeling Marketing en Communicatie via communicatie@schunck.nl of 045 577 22 00.

Top