Missie en visie

Missie en visie

Met de kennis, inspiratie en ondersteuning in onze bibliotheek, de vaardigheden die je leert in onze muziek- en dansschool en de kunst die je ervaart in ons museum, vind je bij SCHUNCK alle ingrediënten om je grenzen te verleggen. En dus om te groeien.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Grenzen Verleggen, waarom en hoe?  

Wie wil groeien, begint met grenzen verleggen. Dit kan door te dromen, te reizen en onbekende paden te betreden. Het kan ook door met nieuwe ogen te kijken naar de plek waar je leeft. Of door gewoon eens iets te proberen wat je nog nooit eerder deed. Meegroeien – of juist tegen de stroom in zwemmen – is een vitaal onderdeel van transformatie. Als individu, als gemeenschap en als stad.

Hoe: SCHUNCK als multidisciplinaire spil  

We staan midden in de Heerlense gemeenschap, vanuit onze hoofdlocatie in het Glaspaleis, onze wijkvestigingen en als gast bij onze partners. Bij SCHUNCK is ruimte om te verwonderen, te ontdekken en te ontmoeten een vaste waarde. Bij SCHUNCK ben je altijd welkom om deel te nemen, te reflecteren, van en met elkaar te leren, in gesprek te gaan en om te ontspannen. Zonder verplichtingen. SCHUNCK biedt een podium en verbindt mensen in Parkstad en daarbuiten om hun talenten te ontplooien. Dit doen we als een eenheid in diversiteit.

SCHUNCK Bibliotheek Taalcafe.jpg

 

Visie

Wij geloven dat rijkdom niet in je portemonnee zit. Rijkdom zit in je hoofd en in je hart. Die rijkdom kun je laten groeien. Als je dat wil, zul je grenzen moeten verleggen.

Missie  

Wij helpen je daar graag bij. In het hart van Heerlen koesteren we jouw geestelijke rijkdom, is nieuwsgierigheid de motor achter alles wat we doen en mengen we samen nieuwe kleuren.

Meer lezen?  

Bekijk hieronder ons meerjarenbeleidsplan 2021-2024. 

Top