Vacature muziekdocent t.b.v. muzieklessen in het basisonderwijs

Vacature muziekdocent t.b.v. muzieklessen in het basisonderwijs

Wij zijn op zoek naar een muziekdocent voor het verzorgen van lessen in het basisonderwijs, voor circa 20 uur per week.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

SCHUNCK is een openbare bibliotheek, een museum voor beeldende kunst en architectuur en een muziek- en dansschool, met daarbij een educatief team dat zorg draagt voor de ontwikkeling van educatieve producten voor zowel het onderwijs als de vrijetijdsmarkt. In SCHUNCK kun je je ogen, oren, lichaam en geest ontwikkelen en voeden. Maar je mag ook gewoon koffie komen drinken. We hebben meerdere vestigingen in de wijken van Heerlen en Hoensbroek. De vestiging aan de Bongerd, het Glaspaleis, staat op de lijst van 1.000 belangrijkste gebouwen van de 20e eeuw van de International Union of Architects.

MUZIEKDOCENT T.B.V. MUZIEKLESSEN IN HET BASISONDERWIJS

Wij zijn op zoek naar een muziekdocent voor het verzorgen van lessen in het basisonderwijs, voor circa 20 uur per week. Je geeft zelfstandig les aan de groepen 1 t/m 8. Tevens ben je werkzaam in naschoolse lessen en geef je workshops.

WAT ZOEKEN WE IN JOU?

Muziek is jouw passie en die passie breng je over op andere muzikanten, dat is waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Jij bent die enthousiaste persoon die (beginnende) muzikanten op een natuurlijke manier kan inspireren en enthousiasmeren. Lesgeven is je tweede natuur, dit doe je op een methodisch en pedagogisch verantwoorde manier. Je hebt de opleiding docent muziek / schoolmuziek binnen het conservatorium succesvol afgerond en je kunt twee of meer instrumenten bespelen, waarvan één op professioneel niveau (zang tellen wij hierbij ook als instrument).

Ervaring in het lesgeven is geen vereiste, wel een voordeel, want in deze rol denk je ook mee over lesmethodes, verbeteringen en het implementeren van nieuwe lesmethodieken en leerlijnen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Tenslotte ben je betrokken, flexibel gedreven en in staat om samen te werken in een team.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Een aantrekkelijke, energieke en creatieve werkomgeving.
  • Een afwisselende job, iedere leerling brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee.
  • Een pakket aan arbeidsvoorwaarden dat recht doet aan de zwaarte van de functie en marktconform is. Salariëring is afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Een kans om je lespraktijk uit te breiden onder de vleugels van SCHUNCK.

DIENSTVERBAND

De aard van de aanstelling wordt in het afrondende arbeidsvoorwaardengesprek besproken. De functie gaat in per 8 mei 2023 voor tenminste één schooljaar. De vermelde functieomvang is indicatief.

INTERESSE?

Herken je jezelf in het profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt je sollicitatiebrief met cv vóór 1 april 2023 per e-mail sturen naar Elke Theissen, medewerker HR: elke.theissen@schunck.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Raphaël Coenen, educatie specialist: raphael.coenen@schunck.nl

PROCEDURE

Na een eerste selectie vinden gesprekken plaats met potentiële kandidaten. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Elke Theissen: elke.theissen@schunck.nl.

Top