Vacature Docent Dans (klassiek) - circa 7 uur per week

Vacature Docent Dans (klassiek) - circa 7 uur per week

Ter vervanging van zwangerschapsverlof is het SCHUNCK Dansteam op zoek naar een enthousiaste docent dans voor ongeveer 7 uur per week.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Organisatie

SCHUNCK is een openbare bibliotheek, een museum voor beeldende kunst en architectuur en een muziek- en dansschool. In SCHUNCK kun je je ogen, oren, lichaam en geest ontwikkelen en voeden. Maar je mag ook gewoon koffie komen drinken. SCHUNCK heeft meerdere vestigingen in de wijken van Heerlen en Hoensbroek. De vestiging aan de Bongerd, het Glaspaleis, staat op de lijst van 1.000 belangrijkste gebouwen van de 20e eeuw van de International Union of Architects.

SCHUNCK Muziek & Dans

Het bespelen van een instrument, het gebruiken van je stem of het gebruiken van je lichaam om te dansen is een ambacht en heeft aandacht en tijd nodig. SCHUNCK Muziek en Dans gelooft dat in iedereen een muzikant, zanger en/of danser zit. Wij zijn er om dat talent te helpen ontwikkelen. Omdat we vinden dat iedereen die kans moet krijgen, zorgen we dat we altijd in de buurt zijn.

Docent Dans (klassiek)

Wij zijn op zoek naar een docent, ter vervanging van zwangerschapsverlof, voor het geven van danslessen voor circa 7 uur per week, verdeeld over dinsdag van 16:45 tot 19:45 uur (klassiek voor de leeftijd en 9-10, 10-11 jaar en volwassenen) en woensdag van 14:00 tot 18:30 uur (kleuterballet en klassiek ballet voor de leeftijden 5-6, 7-8 en 8-9 jaar). Samen met het team van SCHUNCK Muziek en Dans werk je aan uiteenlopende activiteiten en projecten. Indien je beschikbaar bent, kun je ook worden ingezet voor educatieprojecten.

Wat zoeken we in jou?

Dansen is jouw passie en die passie breng je over op andere dansers, dat is waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Naast het geven van dansles, onderhoud je de contacten met de ouders en werk je met het leerling-volg-systeem. Samen met het team werk je ook aan uiteenlopende activiteiten en projecten, zoals in september de open dag, waarbij we verwachten dat je aanwezig bent en een activiteit verzorgd.

Jij bent die enthousiaste persoon die (beginnende) dansers op een natuurlijke manier kan inspireren en enthousiasmeren. Lesgeven is je tweede natuur, dit doe je op een methodisch en pedagogisch verantwoorde manier. Je hebt een Bacheloropleiding Docent Dans succesvol afgerond. Voor deze rol heb je aantoonbare ervaring en affiniteit met het klassieke genre. Daarnaast heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden. Ten slotte ben je betrokken, flexibel, gedreven en in staat om samen te werken in een team.

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijke, energieke en creatieve werkomgeving.
  • Een pakket aan arbeidsvoorwaarden dat recht doet aan de zwaarte van de functie en marktconform is. Salariëring is afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Een kans om je lespraktijk uit te breiden onder de vleugels van SCHUNCK.

Dienstverband
De aard van de aanstelling (bijvoorbeeld op detacherings-, uitzend of zzp-basis) wordt in het afrondende arbeidsvoorwaardengesprek besproken. De functie gaat in per 30 augustus 2023 tot ongeveer halverwege januari 2024. De vermelde functieomvang is indicatief.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt je sollicitatiebrief met cv vóór 26 juni 2023 per e-mail sturen naar Elke Theissen, medewerker HR: elke.theissen@schunck.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Gwen van Genderen, manager Muziek & Dans, via gwen.van.genderen@schunck.nl.

Procedure

Na een eerste selectie vinden gesprekken plaats met potentiële kandidaten. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Elke Theissen via elke.theissen@schunck.nl.

Top