Vacature Docent Basgitaar, 2 à 3 uur per week

Vacature Docent Basgitaar, 2 à 3 uur per week

SCHUNCK zoekt een docent voor het verzorgen van basgitaarlessen voor circa 2 à 3 uur per week.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Organisatie

SCHUNCK is een openbare bibliotheek, een museum voor beeldende kunst en architectuur en een muziek- en dansschool. In SCHUNCK kun je je ogen, oren, lichaam en geest ontwikkelen en voeden. Maar je mag ook gewoon koffie komen drinken. SCHUNCK heeft meerdere vestigingen in de wijken van Heerlen en Hoensbroek. De vestiging aan de Bongerd, het Glaspaleis, staat op de lijst van 1.000 belangrijkste gebouwen van de 20e eeuw van de International Union of Architects.

SCHUNCK Muziek & Dans

Het bespelen van een instrument, het gebruiken van je stem of het gebruiken van je lichaam om te dansen is een ambacht en heeft aandacht en tijd nodig. SCHUNCK Muziek & Dans gelooft dat in iedereen een muzikant, zanger en/of danser zit. Wij zijn er om dat talent te helpen ontwikkelen. Omdat we vinden dat iedereen die kans moet krijgen, zorgen we dat we altijd in de buurt zijn.

Docent basgitaar

Wij zijn op zoek naar een docent voor het verzorgen van basgitaarlessen voor circa 2 à 3 uur per week. Samen met het SCHUNCK Muziek & Dansteam werk je aan leerling- en docentenconcerten en workshops. Tevens ben je - samen met je twee gitaarcollega’s - in staat bands te coachen en eventueel beginnende reguliere gitaristen op weg te helpen. Je kunt je werkzaamheden eventueel uitbreiden met educatieve projecten op scholen.

Wat zoeken we in jou?

Basgitaar is jouw passie en die passie breng je over op andere muzikanten, dat is waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Jij bent die enthousiaste persoon die (beginnende) muzikanten op een natuurlijke manier kan inspireren en enthousiasmeren. Lesgeven is je tweede natuur, dit doe je op een methodisch en pedagogisch verantwoorde manier. Je hebt het conservatorium succesvol afgerond met als hoofdvak basgitaar. Voor deze rol heb je aantoonbare ervaring en affiniteit met het pop & rock genre. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. En ten slotte ben je betrokken, flexibel, gedreven en in staat om samen te werken in een team.

Wat bieden wij?

  • Een aantrekkelijke, energieke en creatieve werkomgeving.
  • Een pakket aan arbeidsvoorwaarden dat recht doet aan de zwaarte van de functie en marktconform is.
  • Salariëring is afhankelijk van ervaring en opleiding.
  • Een kans om je lespraktijk uit te breiden onder de vleugels van SCHUNCK.

Dienstverband

De aard van de aanstelling (bijvoorbeeld op detacherings- of uitzendbasis) wordt in het afrondende arbeidsvoorwaardengesprek besproken. De functie gaat in per 5 september 2022 voor tenminste één schooljaar. De vermelde functieomvang is indicatief.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt je sollicitatiebrief met cv vóór 4 juli 2022 per e-mail sturen naar Elke Theissen, medewerker HR: elke.theissen@schunck.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Gwen van Genderen, manager Muziek & Dans: gwen.van.genderen@schunck.nl.

Procedure

Na een eerste selectie vinden gesprekken plaats met potentiële kandidaten. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Elke Theissen: elke.theissen@schunck.nl.

Top