• 04 okt 2022
Nieuw cursusjaar Musical Unlimited van start

Nieuw cursusjaar Musical Unlimited van start

  • 04 okt 2022
Op 15 oktober a.s. gaat het nieuwe cursusjaar voor Musical Unlimited van start bij SCHUNCK Muziek en Dans. Musical Unlimited bestaat uit een gemêleerde groep enthousiaste spelers met een beperking, waarbij de passie voor musical de deelnemers verbindt.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

De gespecialiseerde docenten van SCHUNCK zetten zich ieder jaar weer in om tijdens de repetities en lessen volop te werken aan talentontwikkeling. Niet alleen met als doel zo goed mogelijk te leren dansen, spelen en zingen, maar ook om het zelfvertrouwen, de zelfredzaamheid en het welbevinden van de cursisten te vergroten.

Meer dan een musicalcursus

Een paar maanden lang werken deze speciale musicalsterren iedere zaterdag aan hun zang-, dans- en toneeltalent. Het cursusjaar wordt afgesloten met de presentatie van een musicalvoorstelling in een theater. Ook op andere momenten tonen de Musical Unlimited cursisten hun talent aan het publiek. Zo schitterden ze in het najaar van 2021 in de rockopera ‘EVE, Storm is coming’, op het podium van Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en Schouwburg Venray. En 17 september jl. stonden ze op het podium in SCHUNCK Glaspaleis tijdens de open dag van SCHUNCK Muziek en Dans.

Top