• 29 sep 2022
Kinderboekenweek bij SCHUNCK

Kinderboekenweek bij SCHUNCK

  • 29 sep 2022
In de maand oktober staan de SCHUNCK Bibliotheken in het teken van de Kinderboekenweek. Binnen het thema ‘Gi-ga-groen!’ is er van 5 tot en met 16 oktober veel te beleven voor kinderen en hun ouders.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Vanaf woensdag 5 oktober gaat de Kinderboekenweek van start en is het feest in SCHUNCK. Alle vestigingen zijn feestelijk aangekleed, er is veel aandacht voor de leukste kinderboeken en er zijn extra activiteiten. Doe bijvoorbeeld mee met de plastic wandeling waarin de wonderen van het Aambos ontrafeld worden, ontdek het Ridder Hoen Park of Buurtuin Vrieheide, of kijk naar de animatiefilm Knor, de Nederlandse Oscarinzending voor beste lange animatiefilm.

Op 16 oktober sluiten we de Kinderboekenweek spetterend af met het jaarlijkse BoekieWoekie Festival in het Glaspaleis in Heerlen. Deze middag, van 12.30 tot 17.00 uur, kun je deelnemen aan verschillende workshops. In iedere workshop staat de natuur centraal. En natuurlijk mag je ook steeds zelf aan de slag om een en ander uit te proberen!

Alle activiteiten zijn gratis (behalve de filmvoorstelling Knor) en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Kijk hier voor het hele programma .

Top