Taal- en leesbevordering

Jongeren en lezen. Het lijkt niet zo'n logische combinatie, maar lezen is zó belangrijk voor de ontwikkeling van jongeren. Wij gaan de uitdaging graag samen met jou aan en brengen zo het plezier in lezen weer terug.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

voortgezet onderwijs

Al duizenden jaren zijn er vertellers en luisteraars, schrijvers en lezers, spelers en publiek. Wij mensen houden dus van verhalen! Wel zien we de laatste jaren een sterke verschuiving van het medium dat gebruikt wordt om verhalen te delen, alles gaat steeds meer digitaal. Daarom willen onze ontwikkelaars leerlingen uitdagen om toch eens in een boek, tekst of tijdschrift te duiken.

Onderstaande 'confectie aanbod' is altijd aan te passen naar de specifieke wensen van de school of klas. Maar ook als je een totaal ander idee hebt voor een activiteit kun je contact met ons opnemen. We ontwikkelen graag met jou samen een programma dat voldoet aan de specifieke visie en doelstellingen van jouw school.

Tip - Wil jij een eigen boekencollectie op school? Kijk dan eens of ' Bibliotheek op school' bij jullie past. Deze wisselcollectie wordt aangevuld met de expertise van een vaste leesconsulent.

Top