Planned Culture

Planned Culture

Planned Culture Parkstad is een online inschrijf-, plannings- en communicatieplatform, speciaal ontwikkeld voor cultuureducatie.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

De Vrije Akademie Parkstad (Vazom), Kasteel Hoensbroek, het Thermenmuseum, Parkstad Limburg Theaters (PLT) en SCHUNCK hebben, in nauwe samenwerking met Pit Cultuurwijzer, de handen ineengeslagen. Gezamenlijk maken wij gebruik van het online planningssysteem Planned Culture Parkstad.

Planned Culture Parkstad is een online inschrijf-, plannings- en communicatieplatform, speciaal ontwikkeld voor cultuureducatie. Het platform verbindt scholen en culturele instellingen met elkaar om op een eenvoudige manier met elkaar te kunnen samenwerken én communiceren.

Vanaf nu kun je dus op één plek het cultuuraanbod van ons én de andere deelnemende instellingen zien én boeken. Zo ontstaat er een compleet en actueel planningsoverzicht van alle activiteiten die je bij deze culturele instellingen in Parkstad boekt. Dat geldt ook voor ons. Wij beschikken vanaf nu altijd over actuele informatie en bijzonderheden over jouw school en klas, de planning en de bezetting.

Button planned culture DEF (1).png

Top