• 09 jun 2022
Kwaliteit wint altijd - ons nieuwe magazine is er!

Kwaliteit wint altijd - ons nieuwe magazine is er!

  • 09 jun 2022
Heb jij al nagedacht over jullie culturele activiteiten voor volgend schooljaar? Willen jullie muziekonderwijs een impuls geven, of extra inzetten op mediawijsheid? In ons nieuwe magazine vind je volop inspiratie!

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Of je nu leerkracht, pedagogisch medewerker of directeur bent, wij nodigen je uit om je samen met je leerlingen onder te dompelen in breed cultuuronderwijs. Want cultuur hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Samen naar een stukje muziek luisteren en hierover praten, van losse woorden een verhaal maken of naar een schilderij kijken en vertellen waarom je het wel of niet mooi vindt. Ook dat is cultuur. 

inspiratiemagazine expos 2023.jpg

wat kun je verwachten

In ons nieuwe magazine nemen we je mee langs al deze mogelijkheden van cultuuronderwijs; van onze leerlijn mediawijsheid tot de Bibliotheek op School en projecten die we speciaal op maat kunnen ontwikkelen. Daarnaast vertellen educatiespecialisteren Raphaël Coenen en Eddy Thonon waarom zij cultuuronderwijs belangrijk vinden, en leggen onze leesconsulenten uit wat ze voor jouw school kunnen betekenen. En uiteraard willen we je inspireren. Door onze verhalen, maar ook door zelf met je leerlingen aan de slag te gaan met de inspiratieopdrachten die je ook in het magazine vindt. 

inspiratiemagazine inspiratie voor in de klas.jpg

Kortom, we wensen je heel veel leesplezier en hopen je komend schooljaar met je leerlingen te ontmoeten, op jouw school of op één van onze vestigingen. 

Lezen

Laat je onderdompelen in ons verhaal, dat je terugvindt in onderstaand inspiratiemagazine. Je kunt het downloaden door op de afbeelding te klikken.

Veel leesplezier!

voorkant inspiratiemagazine.jpg

Vorige uitgaves

Wil je ons vorige onderwijsmagazine nog eens bekijken? Deze vind je via onderstaande knop.
Ga naar het onderwijsmagazine 'Kwaliteit wint altijd' 2021-2022

Ga naar het onderwijsmagazine 'Keith Haring dichtbij' 2021-2022

Top