• 22 sep 2021
Inspiratiemagazine voor het onderwijs

Inspiratiemagazine voor het onderwijs

  • 22 sep 2021
Twee keer per jaar brengen wij een inspiratiemagazine uit voor het onderwijs. Via deze magazines willen we je meenemen in ons verhaal. We willen je laten zien wat ons beweegt en je inspireren. Dit doen we bijvoorbeeld door ons team aan je voor te stellen, vooruit te blikken op een tentoonstelling, of het vertellen van verhalen.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Verhalen vertellen

Binnen ons educatieve team heeft iedereen dezelfde passie: we gunnen het alle leerlingen om naar kunst te kijken, te beleven of zelf te maken, te verdwalen in een boek, plezier te maken door muziek te ervaren, te bewegen door te dansen en de wereld om zich heen te ontdekken en te begrijpen door erfgoed, architectuur en mediawijsheid. Dit doen we door het vertellen van verhalen. Verhalen uit boeken, verhalen over hedendaagse en moderne kunst, muziek, dans en modernistische architectuur. Verhalen over jezelf, anderen, de stad en haar verleden. 

Lezen

Laat je daarom onderdompelen in ons verhaal, dat je voor een deel terugvindt in onderstaand inspiratiemagazine. Je kunt het downloaden door op de afbeelding te klikken. 

Veel leesplezier!

Kwaliteit wint altijd cover.jpg

Luisteren

Maar we willen zeker niet alleen vertellen. Luisteren is misschien nog wel belangrijker. Of nog beter; met elkaar in gesprek gaan! We willen graag weten waar wensen en behoeften vanuit het onderwijs liggen en we willen jou als leerkracht of docent het liefst al vanaf het begin betrekken bij de ontwikkeling van programma’s en activiteiten. Op deze manier willen we concrete antwoorden geven op jouw vragen om zo samen een kwalitatief hoogwaardig educatief programma te realiseren voor de disciplines architectuur, museum (beeldende kunst), dans, erfgoed, media(wijsheid), literatuur, taal- en leesbevordering en muziek. 

Top