SCHUNCK Academy

SCHUNCK Academy

SCHUNCK Academy is dé plek om je skills naar een nieuw level te brengen.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Speciaal voor de muzikanten, zangers en dansers die hun vaardigheden willen verbeteren, hun kennis willen verbreden, zichzelf op het podium willen ontplooien en zich op een professionele manier willen ontwikkelen zijn er de SCHUNCK Muziek & Dans Academy programma’s.

Doe mee aan workshops, krijg extra lessen, ontplooi jezelf op het podium. Word jij toegelaten tot deze programma’s, dan staan onze coaches voor je klaar met een persoonlijk samengesteld lesprogramma.

Coaches

Onze geschoolde docenten staan als een coach naast jou om jou te helpen je ambities te realiseren. Doordat zij ook nog zelf uitvoerend werkzaam zijn, weten zij precies wat er leeft in hun vakgebied en kunnen zij je als coach de hoogste kwaliteit bieden.

Audities

SCHUNCK Muziek & Dans draagt financieel bij aan de SCHUNCK Academy programma’s, daardoor zijn er beperkte plekken beschikbaar. Om deel te kunnen nemen is er daarom een toelatingstest en intake aan gekoppeld.

De volgende audities voor de SCHUNCK Academy programma’s vinden plaats op 8 juli 2023. Via de website zoek je het programma van jouw interesse en meld je je aan voor de audities. Wij nemen vervolgens contact met je op met meer informatie over de audities en het gekozen programma.

Voor vragen over deze programma’s kun je contact opnemen met Danee Klever via danee.klever@schunck.nl

Koen Hermans.jpeg

“Als je de muziek in wilt, ga dan zeker naar SCHUNCK. Het zijn niet alleen leuke en inspirerende lessen, maar het is ook een heel gemakkelijke manier om andere muzikanten te leren kennen. De optredens die SCHUNCK organiseert voor zowel klein als groot publiek, hebben me de nodige ervaring gegeven en mijn passie voor het maken van muziek laten groeien. Inmiddels ben ik gestart aan het conservatorium Amsterdam op de popafdeling met elektrische gitaar. Mijn tip: wil je écht iets met muziek? Ga er dan voor!”

- KOEN cursist 2019/2020

MusicLAB 

Vooropleiding Muziek

Top