SCHUNCK Academy

SCHUNCK Academy

SCHUNCK Academy is dé plek om je skills naar een nieuw level te brengen.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Speciaal voor de muzikanten, zangers en dansers die hun vaardigheden willen verbeteren, hun kennis willen verbreden, zichzelf op het podium willen ontplooien en zich op een professionele manier willen ontwikkelen zijn er de SCHUNCK Muziek & Dans Academy programma’s.

Doe mee aan workshops, krijg extra lessen, ontplooi jezelf op het podium. Word jij toegelaten tot deze programma’s, dan staan onze coaches voor je klaar met een persoonlijk samengesteld lesprogramma.

Coaches

Onze geschoolde docenten staan als een coach naast jou om jou te helpen je ambities te realiseren. Doordat zij ook nog zelf uitvoerend werkzaam zijn, weten zij precies wat er leeft in hun vakgebied en kunnen zij je als coach de hoogste kwaliteit bieden.

Audities

SCHUNCK Muziek en Dans draagt financieel bij aan de SCHUNCK Academy programma’s, daardoor zijn er beperkte plekken beschikbaar. Om deel te kunnen nemen is er daarom een toelatingstest en intake aan gekoppeld.

De volgende audities voor de SCHUNCK Academy programma’s vinden plaats op 8 juli 2023. Via onderstaande knop meld je je aan voor de audities. Wij nemen vervolgens contact met je op met meer informatie over de audities en het gekozen programma.

Meld je hier aan voor de audities

De opleidingen

MusicLAB 

Vooropleiding Muziek

Voor vragen over deze programma’s kun je contact opnemen met Danee Klever via danee.klever@schunck.nl

SCHUNCK Academy bij Pop on Top 2022

Credits: Johan Latupeirissa van Latulaconga Productions

Top