Tarieven

Tarieven

Je vind hier de actuele tarieven van SCHUNCK Muziek en Dans, informatie over financiële ondersteuning en doorlopende machtigingen.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Actuele tarieven

Financiële ondersteuning

Download hier de overzichtelijke flyer

Stichting Leergeld

Leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen niet kunnen meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Wil je kind graag op muziek- of dansles, maar zijn er onvoldoende financiële middelen? Inwoners van een Parkstad-gemeente (Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Brunssum, Beekdaelen, Onderbanken, Simpelveld, Voerendaal) kunnen een beroep doen op hulp van Leergeld Parkstad. 

Ga naar de website van Leergeld Parkstad voor meer informatie of om meteen een aanvraag in te dienen.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Geen geld om mee te doen?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor o.a. muziekles, dans of een andere sportieve of creatieve les.

Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.

Lees hier hoe het werkt. 

Fit en Fun

De Fit en Fun regeling is er voor alle Heerlenaren van 18 jaar of ouder die een minimuminkomen hebben. De regeling is een bijdrage in de kosten van individuele maatschappelijke, sociale, sportieve en/of culturele activiteiten. 

Lees hier meer over de regeling.

Doorlopende machtiging

Je kunt ervoor kiezen het lesgeld direct in één keer te betalen of via een factuur. Betaal je liever in termijnen via automatische incasso? Vul dan het volgende formulier in en stuur het naar onderstaand retouradres of mail het naar muziekendans@schunck.nl.

Download hier het formulier 'Doorlopende machtiging'.

Retouradres

Stichting SCHUNCK Muziek & Dans
Bongerd 18, 6411 JM  Heerlen

Top