• 17 nov 2021
SCHUNCK viert Blazers Dag met Blow Your Horn

SCHUNCK viert Blazers Dag met Blow Your Horn

  • 17 nov 2021
Op zaterdag 20 november vindt bij SCHUNCK in Heerlen de jaarlijkse Blazers Dag plaats. Een evenement vol workshops en inspiratie, voor iedereen die een blaasinstrument speelt. ’s Avonds wordt de dag in stijl afgesloten met jazzconcert Blow Your Horn.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

SCHUNCK Blazers Dag is bedoeld voor iedereen die sax, trompet of trombone speelt, en meer wil weten over improvisatie en spelen in een pop- of bigband. In het Glaspaleis in Heerlen zijn in dit kader op zaterdag 20 november verschillende workshops te volgen, voor elk niveau.

Programma

Het programma vindt plaats van 10:00 tot 16:00 uur. Deelnemers kunnen tussen 10:00 en 13:oo uur kiezen voor twee van de volgende workshops: 'Blazerssectie in popband' door Jel Jongen, 'Improvisatie' door Tim Paters en 'Timing en frasering in pop- en bigbandmuziek' door Marc Huynen. Het middagdeel wordt ingevuld door een gezamenlijke bigband-workshop, gegeven door Adri van Velsen. Deze vindt plaats van 14:45 tot 15:45 uur, en is te volgen door alle geïnteresseerde deelnemers. Voor SCHUNCK-cursisten is deelname aan deze dag kosteloos, voor niet-cursisten bedragen de kosten € 10,-.

Blow Your Horn

De dag wordt 's avonds in stijl afgesloten met het jazzconcert Blow Your Horn. Dit gratis jazzoptreden vindt plaats in het auditorium (+5) van SCHUNCK, van 20:00 tot 21:30 uur. Muzikanten Tim Paters (sax), Tim Daemen (trombone), Marc Huynen (trompet), Geert Roelofs (drums), Pieter Vermeulen (gitaar) en Michel Henquet (bas) maken er een spetterende show van. De entree is gratis. Vanwege de huidige coronamaatregelen is het echter wel noodzakelijk een stoel te reserveren voor het concert.

Kijk hier voor meer informatie over de Blazers Dag of om je meteen aan te melden. Hier vind je meer informatie over Blow Your Horn.

Top