• 06 feb 2022
Twee nieuwe kortlopende cursussen toegevoegd!

Twee nieuwe kortlopende cursussen toegevoegd!

  • 06 feb 2022
Vanaf februari zijn er twee nieuwe korte cursussen toegevoegd aan ons muziek- en dansaanbod: Musical voor volwassenen én de korte cursus Theorie.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Musical voor volwassenen

In 8 lessen werken we toe naar een korte presentatie vol dans, zang en toneel. Tijdens de musicallessen ga je aan de slag met het ontwikkelen van deze drie disciplines, zowel als solist als in groepsverband. Vanaf de start van het seizoen leer je onder leiding van Danee Klever en Gwen van Genderen verschillende choreografieën, nummers en teksten die gebaseerd zijn op een originele musical.

Schrijf je in

Korte cursus Theorie

Op 10 woensdagen van 19.00-20.00 uur zal er een korte theoriecursus worden gegeven in zaal 4 van het Glaspaleis. Tijdens de lessen gaat Tim Paters in op praktische dingen die je tegenkomt wanneer je bijvoorbeeld wilt samenspelen met anderen. Wat is transponeren of arrangeren? Hoe maak je een partij voor andere instrumentalisten of vocalisten? Ook wordt er gekeken naar de westerse harmonieleer en hoe je dit kunt gebruiken om zelf muziek te schrijven/componeren.

Schrijf je in

Top