• 01 jun 2022
Tekstwedstrijd ‘Memorabel’

Tekstwedstrijd ‘Memorabel’

  • 01 jun 2022
De tekstwedstrijd voor het nummer ‘Memorabel’ wordt georganiseerd door Herriemenie Miserabel en SCHUNCK Muziek en Dans.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Herriemenie Miserabel heeft op 8 april 2022 in de Nieuwe Nor in Heerlen haar nieuwste hit ‘Memorabel’ voor het eerst laten horen. Een geweldig nummer waar nog geen tekst voor bestaat. Daar kun jij verandering in brengen!

Tekstwedstrijd ‘Memorabel’

Samen met SCHUNCK Muziek en Dans zet Herriemenie Miserabel een tekstwedstrijd uit. Download het nummer en de bladmuziek op de website van Brassfest Forever. Schrijf je eigen tekst op het nummer en maak kans op mooie prijzen!
Onze vakkundige jury - bestaande uit stadsdichter Sven Veck, Bart Storcken en Ellen Bliek - kiezen uit alle inzendingen de drie beste versies. Deze versies gaan we op 17 september tijdens de open dag van SCHUNCK Muziek en Dans én het Brassfest Forever ten gehore brengen. Je hoeft het dan niet zelf te zingen, maar dat mag natuurlijk wel.

De winnaar van de tekstwedstrijd ‘Memorabel’ zal deze dag uitgeroepen worden én wint 100 minuten gratis les bij SCHUNCK Muziek en Dans.

Hoe doe je mee?

Je kunt jouw tekst en (als je het aandurft) ook audio insturen tot en met 15 augustus. De drie beste versies krijgen een passe partout voor het Brassfest Forever festival, waar de winnaar bekend wordt gemaakt. De winnaar wint een 100 minuten knipkaart bij SCHUNCK Muziek en Dans.

Doe mee

Top