• 03 jan 2023
Start 2023 met een korte cursus

Start 2023 met een korte cursus

  • 03 jan 2023
Op 11 januari 2023 starten er weer twee leuke kortlopende cursussen bij SCHUNCK Muziek en Dans in het Glaspaleis in Heerlen: Music Producing en jazzballet (6-8 jaar).

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Jazzballet: een energieke start van het nieuwe jaar

Om de allerkleinsten onder ons met dans in aanraking te laten komen, start SCHUNCK Muziek en Dans in de tweede week van januari met een 10-lessen-durende cursus jazzballet voor de leeftijden 6 tot en met 8 jaar.

Hoewel jazzballet is ontstaan vanuit klassiek ballet, is deze dansvorm veel vrijer. Tijdens deze korte cursus werken de kinderen samen met de danscoach aan coördinatie, mooi lijnenspel en uithoudingsvermogen. Op de lekkerste hiphop, afro, jazz en pop liedjes studeren cursisten samen de pasjes in - de energie spat ervanaf!

De cursus wordt gegeven door danscoach Stephanie Rijpkema. Ze studeerde af aan de Dansacademie in Rotterdam en is al sinds 2003 werkzaam bij SCHUNCK Muziek en Dans. Rijpkema geeft onder andere de jazzcursussen en organiseert samen met andere danscoaches de jaarlijkse eindpresentatie SCHUNCK Dans(t). Dansplezier en techniek gaan bij deze danscoach hand in hand.

De lessen vinden plaats op vrijdag van 16.00 tot 17.00 in SCHUNCK Glaspaleis.
Kijk hier voor meer info en inschrijven.

music producing.jpg

In no-time een eigen track produceren met de cursus Music Producing

Voor iedereen die altijd al gedroomd heeft van het produceren van zijn of haar eigen nummer start 11 januari de korte cursus Music Producing bij SCHUNCK Muziek en Dans. Onder leiding van muziekcoach Tim Paters – bekend van muzikaal project Straepa – gaan cursisten in zes lessen op zoek naar die ene melodielijn of dat ene ritme waarmee ze hun song gaan produceren.

Deze cursus is er voor iedereen die zelf muziek maakt - of wil maken - of muziek maakt voor andere artiesten of films. Coach Tim laat hen kennis maken met alle elementen die nodig zijn voor het maken van een goede muziekproductie en opnames.

De lessen vinden plaats op woensdag van 19.00 tot 20.00 in SCHUNCK Glaspaleis.
Kijk hier voor meer info en inschrijven.


Cursusprijs: vanaf €85,50

Top