• 25 mei 2023
Foto: Jesse van der Zee / JZ Works

SCHUNCK Academy speelt tijdens de Kunstbende Zomertour

  • 25 mei 2023
SCHUNCK Academy gaf afgelopen weekend, vrijdag 19 en zaterdag 20 mei, een optreden op het Kunstbende-podium tijdens het Pop on Top festival in Valkenburg aan de Geul.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Kunstbende organiseert jaarlijks een zomertour waar ze met een eigen podium verschillende festivals bezoeken en jongeren de kans geven op een festival op te treden.

Dit podium stond op 19 en 20 mei op het Pop on Top festival in Valkenburg aan de Geul. Een mooie kans voor onze SCHUNCK Academy cursisten om hun talenten te tonen aan een enthousiast festivalpubliek en hun podiumervaring uit te breiden naar een ware festivalervaring. Swipe boven door de foto's voor een impressie.

Podiumervaring

Deze jonge getalenteerde muzikanten delen hun grote passie voor het maken van muziek. Afgelopen seizoen hebben ze als onderdeel van hun opleiding de kans gekregen om op meerdere podia ervaring op te doen. Zo stonden ze bijvoorbeeld ook op het KinderMuziekFestival en traden ze op in Parc Imstenrade tijdens hun ‘first impressions’ concert.

SCHUNCK-PoponTop-JZworks-Zonderlogo-20.jpg

Foto: JZ Works / Jesse van der Zee

SCHUNCK Academy

Speciaal voor muzikanten en zangers die hun vaardigheden willen verbeteren, hun kennis willen verbreden, zichzelf op het podium willen ontplooien en zich op een professionele manier willen ontwikkelen zijn er de SCHUNCK Muziek en Dans Academy programma’s. Bij SCHUNCK Academy staat het verbeteren van skills bij elke activiteit voorop. 

Op zaterdag 8 juli vinden er nieuwe audities plaats voor deze programma’s. Wil jij ook meedoen aan de Vooropleiding Muziek of aan MusicLAB? Meld je dan snel aan voor de audities via onderstaande knop.

SCHUNCK Academy

Top