• 27 apr 2023
Nieuwe reeks kortlopende cursussen van start bij SCHUNCK

Nieuwe reeks kortlopende cursussen van start bij SCHUNCK

  • 27 apr 2023
Er start weer een nieuwe serie kortlopende cursussen bij SCHUNCK. Vanaf 10 mei kun je weer meedoen met Music Producing en vanaf 11 mei met Blues. Ook kun je nog steeds deelnemen aan Jazzdance 6 t/m 8 jaar.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Blues - Bakermat van de Pop en Rock (6 lessen)

Een cursus in zes lessen voor pianisten met enige ervaring, maar ook voor ver(der)gevorderden die geïnteresseerd zijn in blues. We gaan ons richten op het improviseren met behulp van vaststaande riffs en de bluesladder. Er wordt daarbij met noten, maar ook zónder - dus audiovisueel, te werk gegaan, afhankelijk van de behoefte van de cursist.

Uiteindelijk leer je je eigen blues spelen, zonder noten, uit de losse pols. In deze cursus komen riffs, bluesladders, linkerhandpatronen, walkingbass-patronen, call and answer, improvisatie en drone-notes voorbij.

Kosten voor deze cursus zijn beginnen bij € 85,54. De lessen vinden plaats op donderdag van 20:30 tot 21:30 uur en starten op 11 mei. Kijk hier voor meer info en aanmelden.

music producing (6 lessen)

Heb je altijd al gedroomd van het produceren van je eigen nummer? Doe dan mee met de nieuwe cursus Music Producing bij SCHUNCK. Muziekcoach Tim Paters – bekend van muzikaal project Straepa – ga je in zes lessen op zoek naar die ene melodielijn of dat ene ritme waarmee je je nummer gaat produceren.

Deze cursus is er voor iedereen die zelf muziek maakt - of wil maken - of muziek maakt voor andere artiesten of films. Coach Tim laat je kennis maken met alle elementen die nodig zijn voor het maken van een goede muziekproductie en -opname.

Kosten voor deze cursus beginnen bij € 85,54. De lessen vinden plaats op woensdag van 19:00 tot 20:00 uur en starten op 10 mei. Kijk hier voor meer info en aanmelden.

Jazz 6-8 jaar (10 lessen)

Jazzballet is de vrijere vorm van klassiek ballet. Tijdens deze energieke dansvorm dans je op allerlei soorten muziek: hiphop, afro, jazz en pop. Je werkt aan je coördinatie, mooie lijnen en je uithoudingsvermogen.

De jazzballetgroepen houden regelmatig spontane optreden in de hal van SCHUNCK Glaspaleis of op andere plekken in Heerlen. Dat is even spannend, maar geeft een echte kick! Elk jaar zijn er optredens tijdens de Open dag van SCHUNCK en rond kerst. Om de drie jaar is er een grote dansvoorstelling waar alle dansgroepen aan meedoen, dus ook die van jazzballet.

Kosten voor deze cursus zijn € 85,50. De lessen vinden plaats op vrijdag van 16:15 tot 17:15 uur en starten op 31 maart. Kijk hier voor meer info en aanmelden.

Top