• 03 okt 2022
Musical Unlimited start met nieuw cursusjaar

Musical Unlimited start met nieuw cursusjaar

  • 03 okt 2022
15 oktober gaat de cursus Musical Unlimited van start. Hun musicalpassie verbindt deze groep spelers met een beperking.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Op 15 oktober 2022 gaat het nieuwe cursusjaar voor Musical Unlimited van start bij SCHUNCK Muziek en Dans. Musical Unlimited is een gemêleerde groep enthousiaste spelers met een beperking, waarin de passie voor musical de deelnemers verbindt.

(Talent)ontwikkeling staat centraal

De gespecialiseerde docenten van SCHUNCK zetten zich ieder jaar weer in om tijdens de repetities en lessen volop te werken aan talentontwikkeling. Niet alleen met als doel zo mooi mogelijk te leren dansen, spelen en zingen, maar ook het zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en het welbevinden te vergroten.

WEB JH - Eve _ rockmusical- 211008 - Heerlen -6301 (1).jpg

Meer dan een musicalcursus

Een paar maanden lang werken deze speciale musicalsterren op zaterdagen aan zang, dans en toneel om uiteindelijk een musical in een theater te presenteren. Naast deze musical krijgen de musicalsterren meer dan eens de mogelijkheid hun talent te tonen aan publiek. Zo stonden ze afgelopen 17 september op het podium in SCHUNCK Glaspaleis tijdens de open dag. Tijdens de grootse rockopera ‘EVE, Storm is coming’ schitterden ze in oktober 2021 op het podium in Parkstad Theaters Limburg en Schouwburg Venray.

Schrijf je hier in voor de cursus

Top