• 06 mrt 2023
Musical Unlimited bij het Stralende Sterren Gala

Musical Unlimited bij het Stralende Sterren Gala

  • 06 mrt 2023
Afgelopen weekend vond het Stralende Sterren Gala van Hoi Heerlen plaats in Cultuurhuis Heerlen. Een gala waarbij mensen met een (verstandelijke) beperking optreden samen met de Heerlense band Company 4U.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Stralende Sterren Gala

Vaak wordt bij mensen met een verstandelijke beperking vooral ingezoomd op de beperking en minder op wie zij zijn en wat ze kunnen. Tijdens het Stralende Sterren Gala wil de organisatie laten zien dat talent grenzeloos is en dat ieder talent kan stralen!

Kasper Steenbeek als presentator

De duo-presentatie was in handen van Kasper Steenbeek en Raymond Clement. Kasper is al jaren cursist bij SCHUNCK Muziek en Dans. Hier repeteert en brengt hij ieder jaar een musicalproductie ten tonele met Musical Unlimited. Naast de presentatie van het Stralende Sterren Gala, bracht hij ook ‘There's no business like showbusiness’ ten gehore met Musical Unlimited.

Musical Unlimited

Musical Unlimited is een groep enthousiaste spelers met een beperking. Hun passie voor musical verbindt deze deelnemers. Zo hebben ze afgelopen jaren de musicals Roodkapje en Mary Poppins uitgevoerd. In 2021 stonden ze in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen tijdens de rockopera ‘EVE, Storm is coming’. Op zondag 4 juni a.s. zijn zij wederom te bewonderen op het podium van Cultuurhuis Heerlen met een nieuwe musicalproductie. Meer informatie en tickets vind je hier.

Top