• 22 feb 2022
Kindermuziekweek 2022

Kindermuziekweek 2022

  • 22 feb 2022
Ontdek je talent tijdens de kindermuziekweek. Doe mee, zing, klap, kijk en dans! SCHUNCK stimuleert de muzikale ontwikkeling van jouw kind!

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Vandaag maakte de Kindermuziekweek en 123ZING het Kindermuziekweeklied 2022 bekend: Ik en jij! 

Bekijk en zing mee 

Vanaf 1 maart is dit te gekke lied over vriendschap gratis beschikbaar voor iedereen! Bij ‘Ik en Jij’ heeft 123ZING vele muzikale extra’s gemaakt. Winnares van het Junior Songfestival, Ayana heeft het lied gezongen.

_DSC0569.JPG

Tijdens de landelijke Kindermuziekweek, in de eerste week van april, is heel Nederland in de ban van muziek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Met concerten en voorstellingen overal in het land kan ieder kind van livemuziek genieten; op school, het kinderdagverblijf, in het theater, de muziekschool en concertzaal.

P1080277a.jpg

Natuurlijk doet SCHUNCK ook mee en kunnen kinderen van verschillende leeftijden kennismaken met het zelf maken van muziek. Het programma zal zowel online als offline in het Glaspaleis plaatsvinden in de vorm van workshops, open lessen, muzikale interviews, optredens en mini-concerten. Bekijk het programma en zet de Kindermuziekweek alvast in je agenda zodat je mee kunt doen, zingen, klappen, kijken en dansen!

Programma

Kindermuziekweek

KinderMuziekFestival

_DSC0603.JPG

Top