• 26 jan 2023
Jouw coach: van leslokaal naar podium!

Jouw coach: van leslokaal naar podium!

  • 26 jan 2023
Het zijn drukke weken voor onze muziekcoaches. Ze geven niet alleen les aan de cursisten bij SCHUNCK, maar staan tussendoor ook nog op verschillende (inter)nationale podia.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Wolf van Gemert ken je misschien als jouw basgitaar- of contrabascoach. Maar wist je dat hij in de popwereld speelt in de opkomende band Solomon? Deze vijfkoppige alternative/indie band uit Maastricht bracht vorige week haar debuutalbum ‘It’s All Downhill From Here’ uit. Afgelopen weekend stond Solomon, en Wolf dus ook, op Eurosonic Noorderslag in Groningen.

Ook Pieter, Tim en Marc hadden iets te vieren. De drie SCHUNCK-coaches zitten namelijk in het orkest van de voorstelling Medammecour on Tour, die vorige week in het HUB theater in première ging. Marc geeft daarnaast a.s. zondag 5 februari een appeltaartmatinee in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen, waar hij ‘Sad Songs & Groovy Tunes’ ten gehore zal brengen.

beeld+m&d+-+Gwen.JPG

Ook Legends Remastered is voorzien van een SCHUNCK-coach. Onze drumcoach Geert toert in dit gezelschap het land door met de show ‘The Music Of Sting & The Police’. Zo stond hij afgelopen weekend in Theater de Kampanje in Den Helder en komende zaterdag in Schouwburg Middelburg. Oh, en zangcoach Ellen reisde ‘even’ zes dagen af naar Duitsland en Oostenrijk, om daar met het Glenn Miller Orchestra verschillende zalen te vullen met prachtige klanken.

Onze coaches zijn dus écht ervaringsexperts. Door de week geven ze je les, en in het weekend staan ze op het podium. Het zal je coach maar zijn!

327472067_1925773924436198_269679743409387486_n.jpg

Top