• 08 feb 2022
In het zonnetje: Harry Schaeps

In het zonnetje: Harry Schaeps

  • 08 feb 2022
Harry is deze maand 40 jaar in dienst bij SCHUNCK Muziek en Dans. Al die jaren weet hij met heel veel overgave, deskundigheid, geduld en toewijding zijn cursisten te enthousiasmeren en naar een hoger niveau te brengen.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Binnen de HaFa, maar ook daarbuiten, is hij een alom gerespecteerde coach en collega. Zijn gedrevenheid en accuratesse blijken ook uit het feit dat hij reeds vele jaren diverse theoriecursussen verzorgt met veel oog voor het individu. Niks is hem te veel als het om het belang van de cursist gaat.

Ook in het volwassenensemble is hij een drijvende kracht en probeert hij zijn cursisten steeds op een positieve manier te vermaken en arrangementen te maken die passen bij het niveau van elke muzikant.

Wij zetten Harry graag nog een keer extra in het zonnetje. En zo ook zijn cursisten:

"Harry is alweer heel wat jaren onze dirigent bij het volwassenensemble. Hij heeft ooit het stokje overgenomen van André Seerden.


Hij zwaait daarmee, altijd even opgewekt, met veel enthousiasme en heel veel deskundigheid. Het repertoire dat hij heeft opgebouwd met ons is gevarieerd, vrolijk en aangepast aan ons niveau. Ik bewonder hem om zijn geduld met deze soms 'hardleerse' oudjes. En ik waardeer hem vooral om het plezier dat hij heeft in zijn werk en ons daarmee weet aan te steken.

P1070510.JPG

Van harte gefeliciteerd met je 40 jarig jubileum. Een vakman en nog steeds zeer geduldig voor ons hele volwassen ensemble."

Top