• 18 feb 2022

Cursisten zingen bekende nummers tijdens Just Sing!

  • 18 feb 2022
Op 16 februari 2022 zongen de cursisten van SCHUNCK Muziek en Dans de sterren van de hemel tijdens het Just Sing! concert. Eén van hen werd zelfs aangemoedigd door Weense musicalster Annemieke van Dam.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Just Sing! is het jaarlijkse concert van de cursisten van Gwen van Genderen, zangcoach bij SCHUNCK. Na een intense repetitieperiode brachten ze onder andere ‘When we were young’ van Adele, ‘Mijn houten hart’ van De Poema’s en ‘Inspiratie’ van Mathilde Santing ten gehore in het Glaspaleis.

Just Sing 4.jpg

een kleine verrassing

Eén van de zangeressen tijdens Just Sing! was Sandarijn, die ook meespeelde in rockopera ‘EVE, Storm is coming’. Dat deed ze niet alleen, maar samen met haar kinderen. Alle drie spelen ook dit jaar weer mee in de nieuwe voorstelling van Musical Unlimited.

Sandarijn zong het nummer ‘Ich gehör nur mir’ uit de musical Elisabeth, een dramatische musical met teksten van Michael Kunze en muziek van Sylvester Levay. Ze zong de versie die in Wenen wordt opgevoerd en daarom was er een kleine verrassing voor haar: hoofdrolspeelster Annemieke van Dam – niet alleen bekend om haar rol in Elisabeth, maar ook Evita en Mary Poppins – had een videoboodschap voor Sandarijn opgenomen.

Sandarijn bracht, net als haar medecursisten, een spectaculaire uitvoering ten gehore.

Just Sing 5.jpg

Top