• 11 jul 2022
Beste Artiest van Heerlen 2022

Beste Artiest van Heerlen 2022

  • 11 jul 2022
De 'Beste Artiest van Heerlen 2022' zal zaterdag 17 september tijdens de SCHUNCK open dag worden uitgeroepen. Meld je nu aan!

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

beste Artiest van Heerlen 2022

Kun jij dansen of zingen als de beste? Maakt jullie band muziek die iedereen zou moeten horen? Of je nu al jaren oefent of net begonnen bent. Jong of oud(er) bent. Alleen of met begeleiding, een groep of band wilt komen.

Hoe gangbaar of bijzonder jouw talent ook is, wij zijn benieuwd! Heb je een eigen stijl of een eigen geluid? Deel het met ons en de jury en wie weet word jij de volgende Beste Artiest van Heerlen!

Open Dag SCHUNCK

Op zaterdag 17 september 2022 zal de vakjury om 16:00 uur de winnaar bekend maken tijdens de open dag van SCHUNCK. De titel ‘Beste Artiest van Heerlen 2022’ mag de winnaar een heel jaar dragen.

De voorselectie zal plaatsvinden tussen 14:00 en 15:00 uur. De vakjury zal letten op enthousiasme, talent, uitvoering en presentatie. Je krijgt als deelnemer altijd waardevolle feedback. De jury bestaat uit: Koen Hermans (SCHUNCK Alumni - Conservatorium Amsterdam) en Danee Klever (Coördinator Talentontwikkeling SCHUNCK Muziek en Dans).

Leuke prijzen te winnen

De winnaar wint een opname in de SCHUNCK Studio én een 100 minutenkaart om lessen te volgen bij SCHUNCK Muziek en Dans. De tweede en derde plaats ontvangen twee losse lessen naar keuze. 

Na de uitreiking mag de winnaar zijn of haar nummer ten gehore brengen of choreografie te dansen op het hoofdpodium op het Pancratiusplein.

Anne Jannes-3114.jpg

Beste Artiest van Heerlen 2020

Xamé was de ‘Beste Artiest van Heerlen 2020’ en heeft dankzij haar winst haar eigen nummer ‘Home with you’ opgenomen en uitgebracht. Beluister haar nummer via de volgende Spotify link.

Praktische informatie

  • Er zijn speakers met een AUX-kabel aanwezig.
  • Elke artiest krijgt één keer de kans om zijn of haar nummer te spelen of choreografie te dansen.
  • Muziekinstrumenten en versterkers kunnen voorafgaand aan de voorselectie door SCHUNCK worden neergezet, geef bij je inschrijving aan wat je nodig hebt zodat dit klaargezet kan worden voor je optreden. Er is geen mogelijkheid om zelf een drumstel op te bouwen of eigen versterkers mee te nemen.
  • Muzikale begeleiding regel je in principe zelf. Lukt dat niet? Geef het dan aan bij je inschrijving, wellicht kan een SCHUNCK coach jou dan begeleiden.
  • Je bent natuurlijk beschikbaar tussen 14:00 en 15:00 uur én voor de prijsuitreiking tussen 16:00 en 17:00 uur, waar de winnaar een optreden mag geven op het hoofdpodium. 

Meld je aan vóór 13 september door een mail te sturen naar danee.klever@schunck.nl 

Top