Audities

Audities

Word jij onze Robert Baker in de musical Wonderful Town?

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Op 5 oktober 2018 voeren de muziek- en dansdocenten van SCHUNCK de musical Wonderful Town van Leonard Bernstein uit in het Parkstad Limburg Theater. Ben jij onze gedroomde bariton op wiens lijf de rol van Robert Baker is geschreven?

Wij zoeken nog een bariton voor de rol van Robert Baker

Robert is  redacteur (tussen de 25 en 45 jaar): traditioneel, conservatief, intelligent en charmant. Net als de schrijfster Ruth kwam hij met dezelfde dromen naar New York, maar die heeft hij nooit kunnen waarmaken en daardoor is hij ietwat ontgoocheld  en verbitterd. Robert maakt kennis met Ruth, die met lede ogen moet aanzien hoe haar zus Eileen elke man rond haar vinger draait en zelf volstrekt wordt genegeerd. Maar … alles kan veranderen. Dat bewijst deze swingende musical.

Wonderful Town

Wonderful Town is één van Bernstein’s wat lichtere werken. De muziek is een mengeling van klassieke muziek met sterke Amerikaanse jazz invloeden. De musical heeft verschillende bekende songs en melodieën gebracht, zoals Ohio, One Hundred Easy Ways to Lose a Man, What A Waste, A Little Bit in Love, Pass the Football, Conversation Piece, A Quiet Girl, Conga, My Darlin’ Eileen, It’s Love en Wrong Note Rag.

Is de rol van Robert Baker weggelegd voor jou?

Ben jij een bariton (G2-F#4) en vanaf eind augustus tot begin oktober beschikbaar voor de repetities in het SCHUNCK Glaspaleis en op 5 oktober voor de uitvoering? Meld je dan voor de audities die wij op woensdag 28 februari 2018 houden. Meer informatie en opgeven via gwen.moust@schunck.nl

Top