Mary Poppins

Mary Poppins

Musical Unlimited 2020/2021 heeft een geweldige voorstelling neergezet van de bekende theaterproductie 'Mary Poppins'.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

SCHUNCK vindt dat Musical Unlimited een reguliere vrijetijdsbesteding zou moeten zijn, waarbij er oog is voor de extra ondersteuning die nodig is. Dit sluit aan bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen waarin het thema 'regulier waar het kan, speciaal waar het moet' centraal staat.

Musical Unlimited is een groep enthousiaste spelers met een beperking. De passie voor musical verbindt de deelnemers. Een paar maanden lang werk je op zaterdag aan zang, dans en toneel om uiteindelijk een musical in een theater te presenteren. Jouw familie, vrienden en bekenden mogen komen kijken!

Tijdens de repetities en lessen wordt er volop gewerkt aan talentontwikkeling. Natuurlijk wil iedereen leren om zo mooi en goed mogelijk te dansen, spelen en zingen, maar dat is niet alles. Je werkt ook aan je zelfvertrouwen!

Reacties van onze (oud) musicalsterren:

“Ik vond de lessen heel leerzaam. De voorstellingen waren echt super, ook al had ik wel zenuwen.” – Meg


“Ik vond het samen zijn met z’n allen leuk aan de lessen en het zingen. Ik vond het ook leuk omdat ik weer mensen leerde kennen om leuke dingen mee te doen. En de voorstellingen vond ik altijd het leukst
omdat we ons stuk konden tonen aan allerlei mensen.” – Janna


“De lessen waren hard werken, maar ook oh zo gezellig! We waren een hechte groep en vriendschappen werden gesmeed die tot op de dag van vandaag standhouden." – Lieke

Top