SCHUNCK Academy bij Pop on Top

SCHUNCK Academy bij Pop on Top

  • Wanneer 27 mei 2022, 12:45 - 13:45 (Europe/Amsterdam / UTC200)
  • Waar Valkenburg aan de Geul
  • Pop on Top
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal
Op 27 en 28 mei bestaat het Pop on Top festival 10 jaar! Onze SCHUNCK Academy muzikanten zullen op vrijdag 27 mei het publiek van Pop on Top bespelen met hun optreden.
  • Waar Valkenburg aan de Geul

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

De jonge getalenteerde muzikanten van SCHUNCK Academy hebben een grote passie voor het maken van muziek. Het hebben van een muzikale ambitie binnen pop, jazz, rock, musical of klassiek heeft deze groep samengebracht. Elkaar stimuleren, inspireren en informeren over hun instrumenten en invloeden is iets waar ze hun gezamenlijke momenten graag mee vullen.

Bij SCHUNCK Academy staat het brengen van je skills naar een nieuw level bij elke activiteit voorop. Wanneer ze hun talenten gezamenlijk delen op het podium, straalt het plezier ervan af! Tijdens het optreden van SCHUNCK Academy zullen de drummer, bassist, pianist, violisten en zangeressen tussen de 12 en 20 jaar oud verschillende nummers presenteren.

Dit is een evenement van de organisatie van Pop on Top in Valkenburg aan de Geul. Voor meer informatie kun je terecht op hun website.

Top