Credits: Latulaconga Productions, Johan Latupeirissa

SCHUNCK Academy bij Pop on Top

  • Wat muziekendans
  • Wanneer 19 mei 2023 t/m 20 mei 2023 (Europe/Amsterdam / UTC200)
  • Waar Valkenburg aan de Geul
  • Pop on Top
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal
SCHUNCK Academy is op 19 en 20 mei te vinden op het Kunstbende podium bij Pop on Top Valkenburg.
  • Waar Valkenburg aan de Geul

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Kunstbende Limburg Zomertour

Ook dit jaar staat SCHUNCK Academy weer op het podium tijdens het Pop on Top festival in Valkenburg. Dit maal op het podium van de Kunstbende Limburg Zomertour.

Elke zomer tourt Kunstbende Limburg met een eigen podium langs diverse poppodia en cultuurfestivals. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei is Kunstbende te vinden bij Pop on Top in Valkenburg.

Kunstbende Limburg Zomertour

SCHUNCK_Pop on Top_3.jpg

Credits: Latulaconga Productions, Johan Latupeirissa

SCHUNCK Academy

De jonge getalenteerde muzikanten van SCHUNCK Academy hebben een grote passie voor het maken van muziek. Het hebben van een muzikale ambitie binnen pop, jazz, rock, musical of klassiek heeft deze groep samengebracht. Elkaar stimuleren, inspireren en informeren over hun instrumenten en invloeden is iets waar ze hun gezamenlijke momenten graag mee vullen.

Bij SCHUNCK Academy staat het brengen van je skills naar een nieuw level bij elke activiteit voorop. Wanneer ze hun talenten gezamenlijk delen op het podium, straalt het plezier ervan af! Tijdens het optreden van SCHUNCK Academy zullen de drummer, bassist, pianist, violisten en zangeressen tussen de 12 en 20 jaar oud verschillende nummers presenteren.

Dit is een evenement van de organisatie van Pop on Top in Valkenburg aan de Geul. Voor meer informatie kun je terecht op hun website.

Top