AMeeZing SCHUNCK

AMeeZing SCHUNCK

Kom samen een middag heerlijk zingen, swingen en genieten! Voor deze dag werkt SCHUNCK samen met AMeeZing Projects: een laagdrempelig internationaal initiatief voor zangers om te leren zingen in groepsverband.
  • Waar SCHUNCK Glaspaleis

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren
  • AMeeZing SCHUNCK
  • 2022-06-26T13:00:00+02:00
  • 2022-06-26T17:00:00+02:00
  • Kom samen een middag heerlijk zingen, swingen en genieten! Voor deze dag werkt SCHUNCK samen met AMeeZing Projects: een laagdrempelig internationaal initiatief voor zangers om te leren zingen in groepsverband.

Op zondag 26 juni 2022 tussen 13.00 en 17.00 uur geven zangdocent Rob Meijers en workshopleiders Jo Annemans en Ghislaine Mommers de zangworkshops Klassiek, Gospel en Pentatonix.

Voor deze speciale SCHUNCK editie van AMeeZing Projects geven workshopleiders Ghislaine en Jo individuele workshops.

Zing je mee? Je kunt je opgeven voor maximaal twee workshops. Voorafgaand aan AMeeZing SCHUNCK ontvang je een formulier waarmee je jouw voorkeurthema’s doorgeeft.

Meld je aan

Klassiek

We starten de workshop met de Engelse canon ‘Come follow me’ gevolgd door het Geuzenlied ofwel de Europa Hymne ‘Freude, schöner Götterfunken’ uit symfonie no. 9 van Ludwig van Beethoven. We sluiten de workshop af met het koorwerk ‘Gabriella’s song’ uit de film ‘As it is in heaven’.

Laat je heerlijk meevoeren op de mooie melodielijnen en verrassen door de kleurrijke harmonieën.

Coach: Rob Meijers

Als countertenor heeft Rob al diverse grote podia in binnen- en buitenland mogen betreden, waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, het Hessisches Staatstheater in Wiesbaden en de Smetana Hall in Praag. Naast zijn carrière als coach bij SCHUNCK Muziek en Dans en countertenor is hij dirigent van diverse koren in de Euregio. Hij vind het erg leuk om zijn passie voor zingen over te brengen tijdens de workshops van AMeeZing SCHUNCK.

gospel

Waan je in een kerk in Harlem, New York City, waar gospelkoren swingend ‘Oh when the saints go marchin’ in’ en ‘This little light of mine’ zingen. En herinner je je de film Sister Act nog?

Laat je meeslepen door deze religieuze muziek met happy sound en trek je gospeljurk of habijt maar aan… dit wordt een feestje!

Coach: Jo Annemans

Als zanger/arrangeur in diverse (inter)nationale koren en met de vocal pop band Voice Male heeft hij al doende heel wat ervaring opgebouwd. Dat geeft hij vandaag de dag graag door aan gelijkgezinde zangers. Met een aanstekelijk enthousiasme en oog voor sfeer en kwaliteit, leidt hij zingende groepen naar een beter resultaat en verhoogd zangplezier. Daarnaast geeft hij individuele zangcoaching, is een graag geziene gast op allerlei koorevenementen en een gewaardeerd jurylid in binnen- en buitenlandse vocale wedstrijden.

AMZ14 Annemiek.jpg

Pentatonix

Pentatonix is één van de bekendste a capella groepen ter wereld. Ze vieren binnenkort hun 10-jarig bestaan met een concert in Nederland. Heb jij zelf altijd al eens muziek van Pentatonix willen zingen? Dan is dit je kans!

Tijdens de workshop ‘Zing Pentatonix!’ duiken we in de wereld van close harmony met je stem als enige instrument. We starten met een aantal vrolijke inzingers waarbij we Pentatonix-akkoorden leren zingen en stappen dan over op een tophit uit het grote aanbod van Pentatonix songs.

Coach: Ghislaine Mommer

Ghislaine heeft gestudeerd aan het conservatorium van Maastricht en is pianiste, zangeres en als muziekdocent verbonden aan het Porta Mosana College. Muziek is haar middel om mensen te raken door verwondering, verbinding en verrijking. Verwondering en verrijking ontstaan wanneer de luisteraar open staat voor muziek. Dit kan door het leren bespelen van een instrument, maar ook door op een andere manier te (leren) luisteren. Verbinding ontstaat wanneer samen met anderen gemusiceerd wordt.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via muziekendans@schunck.nl.

In samenwerking met: AMeeZing Projects

AMeeZing logo 1200x1200.png

Top