FAQ / Museum
Foto: Dani Silvia

FAQ / Museum

Kijk hieronder voor antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij, neem dan contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Tickets

Eenmaal gekochte tickets kunnen helaas niet worden geruild. Neem contact op voor de mogelijkheden omtrent restitutie.

Ja, wanneer je een kaartje koopt voor SCHUNCK dan kun je daarmee alle tentoonstellingen zien.

COVID-19

Jazeker, wij houden ons volledig aan de richtlijnen vanuit de overheid. Bekijk hier alle maatregelen omtrent coronavirus bij SCHUNCK.

openingstijden

De openingstijden van SCHUNCK tijdens de feestdagen vind je hier.

locatie

SCHUNCK Glaspaleis ligt aan plein de Bongerd in het centrum van Heerlen. Het Glaspaleis heeft twee ingangen, de hoofdingang aan de Bongerd en een rolstoel- en kinderwagenvriendelijke ingang aan het Pancratiusplein (met de leukste terrasjes van de stad). SCHUNCK heeft daarnaast vestigingen in Heerlerheide, Hoensbroek en Heerlerbaan

SCHUNCK is goed te bezoeken voor minder valide bezoekers - het Glaspaleis is volledig rolstoeltoegankelijk. Er zijn twee invalidentoiletten, beide op de begane grond, en dankzij de brede glazen schuifdeuren aan de west-ingang kunnen rolstoelen gemakkelijk naar binnen. Via de grote glazen lift kunnen rolstoel- of rollatorgebruikers vanuit de centrale hal op elke verdieping terecht, van museum (-1) tot filmzaal (+5).

Er is een tweede lift waarmee je de informatiebalie op de tussenverdieping kunt bereiken, en een traplift waarmee je (via de 2e lift) het café Bagels & Beans kunt bereiken. Op elke etage staan banken en draagbare museumkrukken.

Algemeen

Ja hoor, je mag bij SCHUNCK foto's maken. Vergeet ons niet te taggen op social media. @schunck_glaspaleis #schunck

Top