SCHUNCK Museum
Glaspaleis

SCHUNCK Museum

SCHUNCK is gevestigd op vijf locaties in de gemeente Heerlen. Op de verschillende locaties kunnen de openingstijden afwijken. Hieronder vind je de gegevens en openingstijden van het museum.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Corona Update

Vanwege de coronamaatregelen is het museum tijdelijk gesloten, van zondag 19 december 2021 tot en met vrijdag 14 januari 2022. We hopen je snel weer te kunnen verwelkomen.

Contact

Bongerd 18
6411 JM Heerlen
045 577 22 00
[email protected]

Openingstijden Museum (-1) en expositieruimte (+1)

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 11:00 - 17:00 uur

Openingstijden Aad de Haas Zaal (0, in de onderdoorgang naar de muziekschool)

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 12:00 - 17:00 uur

Kijk in de agenda voor de looptijd van de huidige tentoonstellingen.

Kijk hier voor het actuele aanbod in rondleidingen.

SCHUNCK is goed te bezoeken voor minder valide bezoekers - het Glaspaleis is volledig rolstoeltoegankelijk. Er zijn twee invalidentoiletten, beide op de begane grond, en dankzij de brede glazen schuifdeuren aan de west-ingang kunnen rolstoelen gemakkelijk naar binnen. Via de grote glazen lift kunnen rolstoel- of rollatorgebruikers vanuit de centrale hal op elke verdieping terecht, van museum (-1) tot filmzaal (+5).

Er is een tweede lift waarmee je de informatiebalie op de tussenverdieping kunt bereiken, en een traplift waarmee je (via de 2e lift) het café Bagels & Beans kunt bereiken. Op elke etage staan banken en draagbare museumkrukken.

Top