SCHUNCK Museum is weer open

Vanaf 26 januari is SCHUNCK museum weer open na een lockdown van zo'n zes weken.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

090.SCHUNCK-AAD DE HAAS EXPO 2021-PH.GJ.vanROOIJ.jpgCurator voor één keer, Aad de Haas ZaalIn het Glaspaleis is er van alles te zien. Vanwege de lockdown zijn een paar tentoonstellingen verlengd. Zo is Curator voor één keer, waarbij Vrie-art een selectie heeft gemaakt uit de collectie SCHUNCK, nog tot en met 6 maart in de Aad de Haas-zaal te zien. Ook de laatste editie van de talentenshowcase Dreaming Out Loud is verlengd. Je kunt nog tot en met 7 februari komen kijken naar Click here! van Quinn Zeljak.

085.SCHUNCK-QUINN ZELJAK 2021-PH.GJ.vanROOIJ.jpgClick Here! - Quinn Zeljak

Ook het trappenhuis blijft een beleving op zich. Neem de weg omhoog langs de vijf verdiepingen en begeef je in de geschilderde droombeelden van kunstenaars Dan Zhu en Astrid Nobel. In de vitrine bewonder je de bijzondere wereld van Mike Moonen met zijn expositie Schwellmann Ambiance. De collectietentoonstelling Smoke & Mirrors is helaas niet meer te bezoeken vanwege onverwacht onderhoud.

001.SCHUNCK-TRESPASSING DREAMS 2021-ZHU -NOBEL-PH.GJ.vanROOIJ.jpgTrespassing Dreams, Zhu & Nobel

In de museumzaal wordt inmiddels hard gewerkt aan de tentoonstelling Keith Haring: Grace House Mural. Vanaf 8 maart kun je deze tentoonstelling over het vroege werk van deze wereldberoemde kunstenaar komen bekijken.

We zijn blij om je weer te kunnen ontvangen.

Top