• 24 nov 2021
Zondagsrondleidingen over Smoke & Mirrors van start - *geannuleerd*

Zondagsrondleidingen over Smoke & Mirrors van start - *geannuleerd*

  • 24 nov 2021
Vanwege de huidige coronamaatregelen per 28 november zijn de rondleidingen voorlopig geannuleerd. Houd onze website en social kanalen in de gaten voor updates.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Loop jij zondag met een professionele rondleider door de actuele tentoonstelling van SCHUNCK? Elke laatste zondag van de maand geven wij namelijk een zondagsrondleiding. Deze zondag, 28 november, trappen we af met de eerste editie over Smoke & Mirrors.

Iedere laatste zondag van de maand kun je deelnemen aan een zondagsrondleiding. Met een professionele rondleider loop je door de actuele tentoonstelling van SCHUNCK. De gids geeft een algemene introductie op de tentoonstelling, vertelt leuke wetenswaardigheden en gaat graag het gesprek met je aan.

20190311 - Basquiat - rondleiding - Kathsphotography.jpg

Praktische informatie

Tijdstip: 11:30
Duur: 1 uur
Locatie: museumzaal (-1)
Deelname is gratis (je betaalt alleen museumentree)
Aantal personen: maximaal 20
Om mee te doen kun je je melden bij de balie in de centrale hal.

Coronamaatregelen bij SCHUNCK

Voor het museum geldt dat alle bezoekers aan het museum van 18 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs moeten tonen.

Het is verplicht om een mondkapje te dragen als je in het Glaspaleis rond loopt. Na de controle van je coronatoegangsbewijs mag je het mondkapje af doen in de museumzaal, dus ook tijdens de museumrondleiding.

Top