Over Driver's Seat
Driver's Seat 2020-2021

Over Driver's Seat

Creatief, eigenzinnig en onwijs nieuwsgierig naar de wereld van kunst en cultuur: dat zijn de leden van Driver's Seat. Leden krijgen niet alleen een kijkje achter de schermen bij SCHUNCK museum, ze gaan vooral zelf aan de slag.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Driver's Seat

Driver’s Seat is dé jongerengroep van SCHUNCK. Deze nieuwsgierige, eigenwijze kunst- en cultuurpioniers maken samen exposities, doen inspiratie op tijdens excursies, bedenken en organiseren culturele activiteiten en geven gevraagd en ongevraagd advies aan SCHUNCK.

De leden van Driver’s Seat hebben écht een plek aan tafel én ontdekken via SCHUNCK de wereld van kunst en cultuur in de regio.

Wanneer?

De jongeren van Driver's Seat komen om de twee weken op woensdagavond bij elkaar van 18:00 tot 20:00 uur bij SCHUNCK. We starten elk jaar na de herfstvakantie met een nieuwe groep en werken de rest van het schooljaar samen.

Eigenwijs en creatief?
en ben je tussen de 16 en 23 jaar?

Dan zoeken we jou… voor de volgende editie van Driver’s Seat. Lijkt het jou te gek om je een jaar lang bezig te houden met hedendaagse kunst? Dan is die ene Driver’s Seat misschien van jou. 
Je hoeft niet veel van kunst te weten, maar je moet het wel leuk vinden!

Driver's Seat 2021-2022, The Keith Haring edition

In 2022 is in SCHUNCK museum de tentoonstelling 'Keith Haring: Grace House Mural' te zien. De leden van deze Driver’s Seat editie hebben een front row seat bij de iconische tentoonstelling!

Keith Haring, Grace House Mural, Figure XI, 1983-84, Keith Haring art work copyright © Keith Haring Foundation.jpg
Foto MCA Denver / Keith Haring artwork copyright © Keith Haring Foundation

Maar dat is nog lang niet alles. Driver’s Seat 2021-2022 verdiept zich ook in de collectietentoonstelling 'Smoke & Mirrors', maakt zelf een tentoonstelling met het werk van Aad de Haas en denkt mee over collectiebeleid en publieksprogrammering. 

Claim jouw stoel

Klinkt dit interessant?
Ken of ben je iemand die een plek bij Driver’s Seat móet innemen? 
Stuur dan een mail met een korte motivatie naar Simoon Hanssen, via simoon.hanssen@schunck.nl

Zodra een nieuwe editie van start gaat, weten wij jou te vinden!

Meedoen met Driver’s Seat is gratis. 
De ervaring is onbetaalbaar én onvergetelijk!

Top