Driver's Seat 2021-2022

Driver's Seat 2021-2022

Dit zijn de Driver's Seat leden van editie 2021-2022!

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Shilo

Ik ben Shilo en net als dit werk van Vera Gulikers ben ik excentriek en kleurrijk. Ik kan verdwalen in kunst, letters en de sterren, maar dit kunstwerk weet me ook te raken. Ik hoop dat jullie net als mij ook even stil zullen staan bij dit werk, maar voor dit jaar blijf ik nog even zitten op de stoel van Driver’s Seat.

Drivers Seat 2021-2022 Shilo

Maureen 

Hoi hoi,  Mijn naam is Maureen, dit werk sprak mij meteen aan omdat ik de stijl van de kunstenares herkende, ze heeft namelijk ook een wandschildering (if then is now) gemaakt in een van de zanglokalen van SCHUNCK waar ik zelf les heb gehad. Beeldende kunst is namelijk niet het enige waar ik me mee bezig houd binnen de kunst, ik doe eigenlijk alles dat onder kunst valt; beeldend, zang, dans, theater. You name it, I do it. 

 

Drivers Seat 2021-2022 Maureen

Lieve

Ik ben Lieve en ik sta hier voor het werk van Helen Verhoeven. Haar werk past goed bij mij, omdat het niet is, wat het in eerste instantie lijkt. Net als ik heeft dit werk een diepere laag en een mysterieuze uitstraling. Dit hoop ik allemaal in te zetten in weer een jaartje Driver's Seat!

Drivers Seat 2021-2022 Lieve

Ward

Ik ben Ward, ik heb een enorme passie voor kunst, grafische vormgeving en storytelling. Je kunt mij dan ook terugvinden in de kleine details van dit schilderij en de werkwijze van Dan Zhu. Vanuit een impuls of indruk wordt gestart en gaandeweg wordt er een verhaal via beeld gecreëerd. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. 

Drivers Seat 2021-2022 Ward

Eefje

Ik ben Eefje en ben 16 jaar oud en ik hou enorm veel van kunst en cultuur. Dit schilderij trok mij heel erg aan want het was heel druk maar toch een geheel en daar kan ik mezelf wel in vinden ;).
Het is super spannend en nieuw voor mij maar ik heb zin in een heel gezellig en leuk eerste jaar bij Driver’s Seat!!

Drivers Seat 2021-2022 Eefje

Jules 

hi, ik ben Jules! Dit werk sprong me meteen in het oog: onconventioneel, chaotisch, comfortabel. Ik hou eigenlijk wel een beetje van chaos. Gewoon doen, met de flow mee en zien waar ik uitkom. De spontane keuzes leiden vaak tot de mooiste momenten. 

Drivers Seat 2021-2022 Jules

Bibi

Ik ben Bibi. Het schilderij met zonder koffievlek. Daar gaat je enige punt van onderbouwing. Zo, hop, gerestaureerd. En ik blijf zitten met niks. Ja, een kunstwerk (en een erop afgestemde outfit waar echt veel te veel overpeinzing aan is besteed..) Maar, I rest my case, een gevoelskwestie.
O ja, en ik ben Bibi btw. Aangenaam :) en ik blijf nog even zitten als je het niet erg vindt ;)

Drivers Seat 2021-2022 Bibi

Vera

Mijn naam is Vera en ik loop door een jungle van weelderig groen, een landschap vol lianen met exotische bloemen en bladeren. 
Het was voor mij liefde op het eerste gezicht met dit werk van Hadassah Emmerich.
Maar ik moet nu gaan! Ik trek mijn survival kleding aan en ga op ontdekkingstocht in de Driver’s Seat-jungle. 

Drivers Seat 2021-2022 Vera

Veerle

Ik ben Veerle! Achter mij zie je een werk dat niet alleen matchy is met mijn outfit maar wat ik gewoonweg heel mooi vind.
Het lijkt een beetje alsof er struikjes uit mijn hoofd groeien, maar dit zijn gewoon alle frisse ideeën voor het nieuwe Driver’s Seat-jaar! ;) Ik heb er weer zin in, LET’S GO!

Drivers Seat 2021-2022 Veerle

Noha 

Ik ben Noha. Van jongs af aan wilde ik altijd bezig zijn met kunst, muziek en theater. Ik leerde instrumenten bespelen, zette expo's op in de middelbare school en was goed bevriend met mijn kunst docente, hi Diane!

Maar tijden veranderen, kunst wordt een concept zonder prioriteiten en je stort je neer op je studie. Daarom hou ik vast aan het wiel van Driver’s Seat, rij je mee?

Drivers Seat 2021-2022 Noha

Lisa 

"Dit kunstwerk was liefde op het eerste gezicht: knallende neonletters met een pakkende tekst waar ik zelf ook volledig voor sta (ha, letterlijk). Patriarchy is historyIk heb er veel zin in om na 3 jaar 'pauze' mijn history met Driver's Seat weer op te pakken!" 

Drivers Seat 2021-2022 Lisa

Caro 

Ik ben Caro en naast mij zie je werk van Lara Gasparotto en Paola Basika ‘Looking for Vivi’. Ik volg Lara al enige tijd en haar spontane, ruwe stijl die vaak heel intiem en provocerend is spreekt mij bijzonder aan. Ik denk dat dit ook in mijn eigen werk te herkennen is. Voeg daar nog kleuren en zwart/wit passages aan toe en het wordt meteen duidelijk dat ik een fan ben van haar werk!   

Drivers Seat 2021-2022 Caro

Anne Jannes-0949s.jpg

Top