Driver's Seat 2020-2021

Driver's Seat 2020-2021

Dit zijn de Driver's Seat leden van editie 2020-2021!

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Anne

Ik ben Anne. Overdag heb ik het geluk om trainee bij de Provincie Limburg te zijn. In mijn vrije tijd klei ik billenpotjes, giet ik billenkaarsen en haak ik billenkussens. Ik identificeer mezelf als een ‘ananas hoort op pizza’ persoon.

Drivers Seat Anne

Lieve

Ik ben Lieve en volgend jaar ga ik beginnen met mijn studie Art & Research. Nu neem ik alvast een kijkje achter de schermen en zit ik op de barstoel bij Driver’s Seat. Proost!

Jannes-9921s_Lieve.jpg

Shilo

Mijn naam is Shilo. Al 20 jaar lang houd ik me met van alles bezig qua kunst. Poëzie, schilderen, tekenen, you name it, ik doe het. Ik ben enorm enthousiast om bij Drivers Seat aan de slag te gaan! See you there!

Jannes-9952s_Shilo.jpg

Vera

Hey! Ik ben Vera. Ik hoop in de toekomst in een oude hippiebus de wereld over te reizen, maar dat moet nog even wachten want dit jaar zit ik achter het stuur bij Driver’s Seat 😉

Jannes-9662s_Vera.jpg

Bibi

Hoi! Ik ben Bibi 🤗. Ik houd van koeien! Wanneer het ook maar even kan ben ik in hun weiland te vinden om met ze te knuffelen 🙂 ❤️🐮 Maar voor nu omarm ik even alles wat met Driver’s Seat te maken heeft! 🙃🥳

Jannes-0035s_Bibi.jpg

Veerle

Hoi, ik ben Veerle. Ik vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken, kunst te bekijken en om te tekenen. Momenteel ben ik bezig met de vooropleiding van de kunstacademie. Het liefst doe ik dit allemaal terwijl ik dans. Dit jaar kunnen we weer verder bij Driver’s Seat en daar heb ik veel zin in!

Jannes-9745s_Veerle.jpg

Finn

Mijn naam is Finn. Ik hou van alle vormen van kunst. Je vindt me dan ook vaker terug in musea of op concerten! Vandaar ben ik ook te vinden bij Driver’s seat!

Finn-kopie.jpg

Jannes-0611s.jpg

Top