Driver's Seat 2016-2017

Driver's Seat 2016-2017

Driver's Seat* 2016-2017 ging aan de slag met het ontwikkelen, bedenken en uitvoeren van eigen activiteiten. De tentoonstelling van de gelijknamige Parkstad Limburg Prijs stond hierbij centraal.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Het was aan Driver’s Seat* om een of meerdere activiteiten te verzinnen en vorm te geven. Een hele uitdaging dus!

Ontdek je innerlijke kunstenaar!

Op 5 maart organiseerde Driver’s Seat* twee verschillende activiteiten, een rondleiding door de tentoonstelling 'Parkstad Limburg Prijs' en de workshop Ontdek je innerlijke kunstenaar.
Door het beantwoorden van een lijst met vragen en het volgen van een op de vloer uitgewerkt spelbord, ontdekten de Driver's Seat* leden welke kunstenaar (verbonden aan de tentoonstelling) het beste bij hem of haar paste. Vervolgens kon iedereen een eigen kunstwerk maken met de materialen horende bij zijn of haar innerlijke kunstenaar.

DS 2016-2017 Spielerei_2_nov_2016_foto3-webtegel.jpg 

Eigen creatie

In maart stak Driver’s Seat de handen uit de mouwen en ontwierpen de leden verschillende kaarten. Om te versturen of om in te lijsten. Net als ieder lid, was ook elke kaart anders zijn. 

Wat nog

Niet alleen organiseerde de groep verschillende activiteiten. Ze waren ook aanwezig bij openingen en hielpen bij het geven van rondleidingen in opdracht van SCHUNCK. Ook bezochten ze Museum aan de Stroom in Antwerpen, waar MAS in Jonge Handen werd bezocht. Daarnaast stond het Mode Museum Antwerpen op het programma.

Top