Driver's Seat 2014-2015

Driver's Seat 2014-2015

Driver's Seat 2014-2015 had een ontzettend druk programma.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Naast een aantal uitdagende workshops en gezellige en leerzame werkbezoeken, zijn zie leden vooral bezig geweest met het maken van hun eigen tentoonstelling 'Zo helder als m'n erwtensoep'.

DSLeden 2014.jpg

Een eigen tentoonstelling!

De Driver’s Seat* 2014-2015 leden hadden als doel om hun eigen tentoonstelling van A tot Z te creëren met de SCHUNCK collectie als uitgangspunt. Dit resulteerde in de tentoonstelling ‘Zo helder als m’n erwtensoep‘.
De vraag die Driver’s Seat* zich gesteld heeft is "Wat zie ik echt?!". Deze vraag vormde de leidraad door de hele tentoonstelling.

Zo helder als m'n erwtensoep

‘Zo helder als m’n erwtensoep’, was het eindresultaat van een aantal maanden hard, creatief en vooral gezamenlijk werken. De groep selecteerde werken die volgens hen de vraag oproepen: “Wat zie ik (echt)?!”. Dat kon gaan over realiteit in de breedste zin van het woord. Van portretten, tot abstracte schilderijen of een maquette. Al deze vormen van kunst waren te bewonderen in de expositie.

Het publiek heeft van 26 september 2014 t/m 18 januari 2015 van deze uitzonderlijke tentoonstelling kunnen genieten. 

Rookworst-web DS 2014.jpg

En nog veel meer...

Een eigen tentoonstelling maken is natuurlijk een behoorlijke klus. Daarnaast zijn er ook verschillende workshops gevolgd om kennis te maken met de dagelijkse praktijk in SCHUNCK en multidisciplinaire projecten! Literatuur, muziek, dans, architectuur en beeldende kunst, het kwam allemaal aan bod.

Maar er was ook genoeg ruimte voor gezellige uitjes: werkbezoeken in Eindhoven, Sittard en Den Haag.

Top