Badeklasse / SCHUNCK art school

Badeklasse / SCHUNCK art school

Kunstenaar David Bade zoekt samen met SCHUNCK naar creatief talent voor Badeklasse 2021-2022

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Maak jij regelmatig kunst en lijkt het je interessant om een echte kunstenaar mee te laten kijken naar jouw proces? Wil je je als maker ontwikkelen of heb je je roeping gemist? Dan is het (individuele) coachingstraject van David Bade iets voor jou!

Sinds 2020 richt kunstenaar David Bade zich, in samenwerking met SCHUNCK, op het ontmoeten en coachen van creatief talent. Dat doet hij in de vorm van Badeklasse: een leertraject, op maat gemaakt voor ieders niveau en interesses.

Als deelnemer word je meegenomen in het creatieve proces van een kunstenaar en ontvang je maandelijks intensieve coaching tijdens persoonlijke sessies en een serie workshops, opdrachten en besprekingen. Om de maand spreek je David in een individueel coachingsgesprek. In de andere maand vindt er een groepsmeeting of activiteit plaats. Dit betekent dat je iedere maand een Badeklasse-activiteit hebt, afwisselend individueel en in groepsverband.

Voor wie?

Badeklasse is er voor iedereen die het leuk vindt om een echte kunstenaar mee te laten kijken naar zijn of haar maakproces. Een vereiste voor de Badeklasse is dat je vanuit jezelf en met regelmaat kunst maakt; ongeacht van welk niveau of in welke vorm.

Wat wij van jou vragen is commitment, een zelfstandige houding ten aanzien van kunst en eigen initiatief!

20210621 - David Bade X HFC - Dani Silvia -9806.jpg

Hoe en wanneer?

In een kleine groep word je ondersteund bij het verder ontwikkelen van jouw creaties en maak je kennis met het museum en de kunstwereld. Dit doe je afwisselend in individuele sessies met David Bade én in groepsverband.

Deze Badeklasse duurt tot de zomer van 2022. De eerste kennismakingen met David Bade vinden, afhankelijk van jouw beschikbaarheid, plaats vanaf oktober 2021. Vervolgens is er maandelijks een een-op-een coachingsmoment of een groepsactiviteit. Afwisselend worden er face-to-face én online sessies georganiseerd via een online communicatieplatform als Zoom. Afhankelijk van de uiteenlopende interesses van de deelnemers ga je op werkbezoeken bij andere kunstenaars, projecten of instellingen. De contactmomenten zijn coronaproof en er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met school- en werkagenda’s.

Mede mogelijk gemaakt door

Logo_VL_Fonds_RGB.png

Top