Visie en speerpunten

Visie en speerpunten

Verbinden vinden we bij SCHUNCK Architectuur heel belangrijk. Dit doen we door nationale en internationale tentoonstellingen, kritische ontmoetingen en evenementen naar Heerlen te halen.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

We hebben speciale aandacht voor de architectuur van de 20ste en 21ste eeuw, met de nadruk op artistieke en culturele oriëntatie, de avant-garde het modernisme die zoals je weet, tot de bouw van het Glaspaleis hebben geleid. Vooruitgang, innovatie, en esthetisch idealisme zijn de sleutelwoorden.

Bongerd (1-6-1935) Opening Glaspaleis van de firma Schunck.jpg

De prikkelende verscheidenheid binnen de hedendaagse architectuur wordt aan de hand van tentoonstellingen en kleine producties gepresenteerd. Andere activiteiten zijn bijvoorbeeld lezingen en podiumdebatten, rondleidingen en workshops, publicaties en architectuurprijzen, symposia en excursies

De sector Architectuur in SCHUNCK treedt naar buiten als een (eu)regionaal kenniscentrum voor alles op het gebied van architectuur, stedenbouw, vormgeving en interieur. Bij ons vind je een breed en professioneel dienstenpakket; uitgebreid, kwalitatief, innovatief maar ook kritisch en voor iedereen toegankelijk.

De activiteiten van SCHUNCK richten zich naast Heerlen, Parkstad, Zuid-Limburg en de Euregio Maas-Rijn, op het nationale en internationale publiek.

Top