Inspiratiesessie Open Oproep: Bouwen vanuit de Bodem

Inspiratiesessie Open Oproep: Bouwen vanuit de Bodem

  • Wat rooftop museum lezing museumagenda architectuur
  • Wanneer 30 jun 2022, 14:30 - 16:20 (Europe/Amsterdam / UTC200)
  • Waar SCHUNCK Glaspaleis
  • Prijs 0,-
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal
SCHUNCK presenteert i.s.m. Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Peter Veenstra (LOLA Landscape Architects) en Selvatico (Heerlen Rooftop Project) de Inspiratiesessie Open Oproep: Bouwen vanuit de Bodem.
  • Waar SCHUNCK Glaspaleis
  • Prijs 0,-

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Voor wie bezig is met bovengrondse (sub)stedelijke ontwikkelingen, maar tegelijkertijd aan de toekomstbestendigheid van de grond daaronder werkt, is er de open oproep Bouwen vanuit de Bodem. Want verstedelijking zonder de ondergrond serieus te nemen, of deze zelfs te belasten, kan niet langer. Een vitale ondergrond is onmisbaar voor een toekomstbestendige aanpak van de verstedelijkingsopgave.

Op 30 juni zijn daarom Peter Veenstra (LOLA Landscape Architects) en Selvatico (Heerlen Rooftop Project) uitgenodigd om twee voorbeeldprojecten rondom dit vraagstuk te presenteren.

Inspiratiesessies

Tijdens deze inspiratiesessie wordt ook de open oproep Bouwen vanuit de Bodem, van Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, kort toegelicht. De subsidieregeling stelt ontwerpers, overheden, organisaties, deskundigen en burgers in staat om samen te werken aan voorstellen om de relatie tussen onder- en bovengrond te herstellen.

Het dak op

Na afloop van de inspiratiesessie is iedereen van harte welkom om samen met SCHUNCK, partners en bewoners het glas te heffen op de officiële opening van het Heerlen Rooftop Project, op het dak van Q-Park de Putgraaf in hartje Heerlen.  

voor wie is deze bijeenkomst interessant?

Ruimtelijke ontwerpers (landschap, architectuur, stedenbouw), belanghebbenden (zoals provincie, gemeenten, waterschap, grondeigenaren, gebiedsontwikkelaars), deskundigen (zoals erfgoedspecialisten, water- en bodemkundige experts) en burgers.

Deelname is gratis, aanmelden vóór zaterdag 18 juni via mail aan danielle.wauben@schunck.nl

Het programma begint om 15:00 uur in de filmzaal van SCHUNCK, de inloop is vanaf 14:30 uur. Om 16:20 uur verplaatst het programma naar het dak van Q-Park Putgraaf.

Top