Straatkrijtfestival - editie Heerlerheide
Foto: Jonathan Widdershoven

Straatkrijtfestival - editie Heerlerheide

  • Wat keith haring onderwijs homepage museum zomer
  • Wanneer 16 jul 2022, 11:00 - 15:00 (Europe/Amsterdam / UTC200)
  • Waar Corneliusplein Heerlerheide
  • Prijs 0,-
  • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal
Creatief bezig zijn, je fantasie gebruiken, samen een beetje gek doen? Wij dagen iedereen uit om een eigen krijtkunstwerk te maken, gebaseerd op het werk van kunstenaar Keith Haring.
  • Waar Corneliusplein Heerlerheide
  • Prijs 0,-

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Op zaterdag 16 juli gaan we net als Keith Haring met (stoep)krijt aan de slag. We laten ons hiervoor inspireren door zijn tekeningen, alleen gebruiken wij het plein als ons canvas. Wij zorgen voor de krijtjes, de muziek, kleine snacks en wat drinken. Jij hoeft alleen maar langs te komen en mee te doen. Iedereen mag mee doen, dus gebruik je fantasie, doe dingen die je misschien nog nooit eerder deed en kom samen het Corneliusplein op stelten zetten!

wedstrijd

Je kunt gewoon langskomen om te krijten, maar je kunt ook meedoen aan een heuse krijtwedstrijd waar mooie prijzen mee te winnen zijn. De wedstrijd is voor alle kinderen t/m 12 jaar. Wil je meedoen aan de krijtwedstrijd? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar eddy.thonon@schunck.nl of zorg dat je om 11:00 uur op de locatie aanwezig bent. Om 11:30 uur wordt het startschot gegeven en om 14:30 uur zullen de prijzen worden uitgereikt. 

Ben je verhinderd op deze dag en wil je toch graag een keer komen mee krijten? Of vind je het krijten super leuk en krijg je maar geen genoeg? Kijk dan naar onze andere krijtactiviteiten:

Meedoen is gratis.

Top