cultura nova: Straatkrijten met Keith bij KLEIN.BERLIJN
Foto: Jonathan Widdershoven

cultura nova: Straatkrijten met Keith bij KLEIN.BERLIJN

 • Wat keith haring museum homepage
 • Wanneer 01 sep 2022, 16:00 - 23:00 (Europe/Amsterdam / UTC200)
 • Waar Schelmenhofje
 • Prijs 0,-
 • Voeg gebeurtenis toe aan agenda iCal
Klein.Berlijn, de verrassende pop-up culturele hotspot van Heerlen, keert tijdens Cultura Nova terug op het Schelmenhofje. In samenwerking met het theaterfestival zorgt poppodium NIEUWE NOR ervoor dat het pleintje aan de Pancratiusstraat van 27 augustus t/m 3 september zal bruisen van gratis activiteiten, zoals muziekoptredens, poëzie en lezingen.
 • Waar Schelmenhofje
 • Prijs 0,-

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren
 • cultura nova: Straatkrijten met Keith bij KLEIN.BERLIJN
 • 2022-09-01T16:00:00+02:00
 • 2022-09-01T23:00:00+02:00
 • Klein.Berlijn, de verrassende pop-up culturele hotspot van Heerlen, keert tijdens Cultura Nova terug op het Schelmenhofje. In samenwerking met het theaterfestival zorgt poppodium NIEUWE NOR ervoor dat het pleintje aan de Pancratiusstraat van 27 augustus t/m 3 september zal bruisen van gratis activiteiten, zoals muziekoptredens, poëzie en lezingen.

Op het Schelmenhofje in Heerlen waan je je tijdens Cultura Nova een klein beetje in hip Berlijn. Door de aankleding, diverse activiteiten en met mural ‘L’étranger’ van Os Gemeôs als blikvanger, proef je de sfeer van de vele culturele vrijplaatsen die de Duitse hoofdstad rijk is. Elke dag zijn er tijdens Klein.Berlijn muziek- en poëzie-optredens in een ander thema. Ook dit jaar heeft PANDA weer woordkunstenaars uitgenodigd op Klein.Berlijn. Van jonge talenten uit Het Genootschap naar nog bekendere Limburgse spoken word artiesten: ze zijn allemaal van de partij. Kom elke avond genieten van woordkunst tussen 19:00 en 19:30 uur!

donderdag 1 september

’s Middags gaan we ‘Straatkrijten met Keith’ + ’s avonds is er een spectaculaire Pride Pop-up show (i.s.m. COC Limburg). Eline Willaert verzorgt de poëzie.

In de middag kan de jeugd straatkrijten op Klein.Berlijn terwijl dj Dreyaz plaatjes draait gerelateerd aan de mixtapes van Keith Haring.

's Avonds vindt er een spectaculaire Pride Pop-up show plaats onder de titel 'Love is Love'. Vorig jaar mochten COC en Stichting PEP al samenwerken met Cultura Nova voor de Pride Walk en Pride Show in de Spiegeltent. Stichting PEP, onder leiding van oprichtster Gigi Love, heeft wederom de eer een show met drag, zang en dans te mogen organiseren. COC en Stichting PEP staan voor diversiteit en acceptatie niet alleen binnen de LHBTI + gemeenschap maar in de brede zin van het woord. Namelijk iedereen mag zijn wie hij/zij wil zijn. Tevens bieden zij lokaal Limburgs talent een podium. Ook Berlijn staat bekend om zijn diversiteit in artiesten en zo zal ook het programma zijn.

Met een programma van Drag Queens, live zang, Burlesque en kleinkunst zullen zij het publiek twee uur vermaken. Meewerkende artiesten zijn: Gigi Love, Wonderland Burlesque Madame Gisela, Sa Mara, Xophia von G. en White Canvas! Natuurlijk is er ook tijd voor een stukje poëzie door Eline Willaert.

Top