cultura nova: HET GENOOTSCHAP MEETS KEITH HARING
Foto Dani Silvia, 2022

cultura nova: HET GENOOTSCHAP MEETS KEITH HARING

Keith Haring is in SCHUNCK, dat is niet meer te ontkennen. Het Belangrijk Genootschap Met Een Nog Onduidelijke En Steeds Wisselende Maar Immer Literaire Inhoud werd door Cultura Nova gevraagd om zich door Keith’s kunst te laten inspireren.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren
  • cultura nova: HET GENOOTSCHAP MEETS KEITH HARING
  • 2022-08-29T19:00:00+02:00
  • 2022-08-29T20:00:00+02:00
  • Keith Haring is in SCHUNCK, dat is niet meer te ontkennen. Het Belangrijk Genootschap Met Een Nog Onduidelijke En Steeds Wisselende Maar Immer Literaire Inhoud werd door Cultura Nova gevraagd om zich door Keith’s kunst te laten inspireren.

Zodoende geeft Het Genootschap tijdens Cultura Nova elke avond een nieuwe performance. In de week van 29 augustus t/m vrijdag 2 september presenteren verschillende leden van het gezelschap het resultaat op het podium van Klein Berlijn. Elke avond zie je hier performances met verse teksten, geschreven over, voor of tegen het werk van Keith Haring.

het genootschap x keith.png

HET GENOOTSCHAP

Het Genootschap is een groep jonge literaire talenten onder begeleiding van PANDA (Merlijn Huntjens) en SCHUNCK (Eugene van Loo). Zij komen maandelijks samen om te werken aan teksten, om te praten over het verschrikkelijke literaire landschap en het onzekere schrijversbestaan.

Met dank aan Cultura Nova. Foto: Merlijn Huntjens

Let op: dit evenement staat los van SCHUNCK. Voor vragen adviseren wij je te wenden tot Cultura Nova.

Top